Domů Zboží Od Helča Kreativ

Strom života - Avanturín a Fuchsit

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Helča Kreativ

Katalogové č.: 13825060
Zobrazení: 129x
Vloženo: 27.1.2023
Počet srdcí: 35x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Cena poštovného "Balíkovnou České pošty na adresu" bude do konce dubna 45 Kč za balík. V kategorii "výprodej skladu" najdete výrobky skladem za sníženou cenu již od 159 Kč (obaly na knihy, pouzdra, taštičky, kapsáře) do vyprodání. Ke každému obalu na knihu přidám malý dárek.

Strom života z Avanturínu  na nerezovém drátku, podloží je z většího kusu surového Fuchsitu                                             Výška stromečku je cca  15 cm. 

Stromeček je v krásné papírové dárkové krabičce. Je to orginální dárek připravený k darování.

Stromeček z drahých kamenů je symbolem štěstí, hojnosti a bohatství.

Stromeček štěstí je nádhernou dekorací do každého domu i bytu.  Stromečky štěstí přinášejí do Vašeho života pohodu a štěstí.  Podporují léčivé účinky kamenů, z nichž jsou vyrobeny.

Stromeček je vyroben ze sekaných kamínků minerálů navázaných na nerezovém drátu. 

Avanturín zelený bývá označován jako „kámen štěstí a příležitosti“. Proto v mnoha případech nechybí v kapsách hráčů, kteří věří, že jim přinese štěstí ve hře. Kromě toho, že se věří ve schopnost avanturínu přinést štěstí v otázkách finančních, hodí se i všem, kteří se chystají na pracovní pohovor, případně je čeká těžký den v práci.
Avanturín přináší člověku vnitřní klid. Tlumí hněv, strach a negativní emoce. Odbourává starosti a pomáhá hledat alternativní řešení a jiné východiska z každodenních problémů. Zklidňuje v stresujících situacích všech druhů. Navrací člověku radost, pokoj a naději. Rovněž podporuje dobrý spánek a stimuluje příjemné sny. Působí vysoce kladně na vše, co má spojitost s prosperitou a majetkem. Používá se k ochraně domů a zahrad před geopatogenními zónami, pohlcuje elektromagnetický smog, ochrana před zářením z mobilního telefonu. Zelený avanturín pomáhá uklidnit a tišit utrápené emoce. Rozptyluje negativní myšlenky, dává pocit vyrovnanosti a duševní pohody.                                                                             Znamení zvěrokruhu:   Býk, Blíženci, Rak, Panna Váhy, Vodnář, Beran, Střelec

Fuchsit je dle lidových tradic kamenem zdraví a pohody, o které se udává, že pmáhá překonávat závislosti a pomáhá při nespavosti. Fuchsit je kamenem rozvážnosti, sebedůvěry, pohody a zdraví.  Fuchsit nám pomáhá bojovat s pocity méněcennosti, dodává nám sebevědomí a pomáhá nám dostat se do psychické rovnováhy a životní pohody. Tlumí negativní vlivy v našem okolí.                    Znamení zvěrokruhu: Vodnář, Rak, Střelec, Býk 

Další moje stromečky najdete zde https://www.fler.cz/shop/helca-kreativ?ucat=469859

Menu
--