Domů Zboží Od V Křišťálové zahradě

Stromeček štěstí - Jsem v souladu - 14 cm

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od V Křišťálové zahradě

Katalogové č.: 12236469
Zobrazení: 75x
Vloženo: 16.2.2021
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

♥ ZÁKLADNÍ INFORMACE
Stromeček štěstí se zlomky křišťálu, citrínu a karneolu upevněn na prvotřídní křišťálové drúze.
Stromeček je výšky 14 cm.


♥ CHARAKTERISTIKA KAMENŮ
Křišťál:
Je to univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, jenž energii pohlcuje, uvolňuje a reguluje, uvádí ji do naprosté harmonie.
Povzbuzuje psychiku, samostatnost, harmonizuje a může být silným zrcadlem naší duše.
Citrín:
Mimořádně blahodárně působící krystal, je to šťastný a štědrý kámen. Je jedním z kamenů hojnosti, prosperity a úspěchu. Poskytuje štěstí každému, kdo ho vlastní. Napomáhá přijímat se takoví, jací jsme, dodává sebedůvěru, potlačuje sebezničující sklony, zmírňuje přecitlivělost
Karneol:
Je to stabilizující kámen s vysokou energií, dodává odvahu, klid, trpělivost a harmonii, pozitivní pohled na život, motivuje k úspěchu nejen při podnikání, tiší vztek, žárlivost, závist a zášť, rozptyluje deprese a negativní myšlenky, dodává výřečnost a potlačuje strach mluvit na veřejnosti, posiluje sebedůvěru.


♥ BAREVNÁ TYPOLOGIE
Žlutá barva:
Je nejjasnější teplou barvou s povzbuzujícím a rozveselujícím účinkem. Je symbolem moudrosti a vysoké inteligence. Podporuje myšlení, povzbuzuje nervy a oživuje paměť. Napomáhá uvolnění, svobodnému vývoji a komunikaci při navazování kontaktů.
Oranžová barva:
Oranžová je symbolem optimismu, mládí a radosti ze života. Pomáhá proti depresím, nechuti a pesimismu. Vzbuzuje v nás zvědavost a chuť do dobrodružství. Označuje se za "sociální barvu", kterou mají rádi extroverti a společenští lidé.


♥ SYMBOLIKA STROMU ŽIVOTA
Strom života v sobě nese význam jistoty, stability a vyrovnanosti. Je projevem respektu ke všemu živému - k lidem, zvířatům, přírodě. Učí nás úctě k proměnám života, potřebám změn a radosti z přítomného okamžiku.

Menu
--