Domů Zboží Od aragosta

Stylový karis blok - třeba na recepty...

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od aragosta

Katalogové č.: 3430037
Zobrazení: 727x
Vloženo: 16.1.2013
Počet srdcí: 65x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Karis blok (nazývaný také "cvak" blok) oblečený do stylového kabátku z překrásných látek od Moda fabrics. Vintage nádech mu dodává jedinečný dojem rodinné kuchařky předávané z generace na generaci.

Samotný obal je ušit z několika vrstev - vnitřní látka je vyztužena ronarem (textilní výztuha), díky kterému jsou desky pevné, vnější látka je naopak podložena slabým vatelínem, který dodává obalu příjemnou jemnost a měkkost na dotek.

K zapínání slouží dřevěný knoflík na poutko, které je dostatečně dlouhé, aby šel blok zavřít, i když bude hodně plný. Svůj oblíbený recept pak můžete označit záložkou. Odlišná látka na vnější straně slouží zároveň i jako kapsička.

Všechny použité látky jsou perfektní sladěné, pocházejí z kolekce Independence trail.

Blok je formátu A5, obal má rozměry: 40 x 24,5 cm.

Karis blok JE součástí, na přání mohu dodat obal bez něj a cena v tomto případě bude ponížena o 120 Kč (v tomto případě mě prosím předem kontaktujte fler poštou).

Výrobek byl vytvořen v rámci tématické fotosoutěže klubu Růžového pantera na téma "Panterův prezident". Mým kandidátem se stala Magdalena Dobromila Rettigová, protože: "Kde se dobře jí, tam se dobře žije..."

Menu
--