Domů Zboží Od Azareth

Sutaškové náušnice Letní láska

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené150 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Azareth

Katalogové č.: 5294237
Zobrazení: 263x
Vloženo: 6.7.2014
Počet srdcí: 125x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tento výrobek se účastní soutěže v klubu "Soutěž/nesoutěž: barevné výrobky", na téma "ROMANTICKÉ LÉTO". V této soutěži obsadil mezi 24 výrobky krásné 3. místo! Můžete si prohlédnout blog se všemi výrobky i blog s vyhlášením vítězů.

Letní láska se objeví z ničeho nic, zahřeje u srdce a promění léto v ještě zářivější a voňavější. Často na konci prázdnin zmizí jako letní vánek a nechá jen krásnou vzpomínku. Tato vzpomínka může mít podobu dopisu, kamínku od moře nebo náušniček, které byly darovány v době nejkrásnější zamilovanosti...

Krásné sutaškové náušničky inspirovány létem a vášnivou láskou. Jsou velmi elegantní a slušivé. Jejich základ tvoří Swarovski rivolky a velké Swarovski kapičky ve světle krémové barvě. Skleněné kameny jsou doplněny textilními stužkami sutaškami v červené a dvou odstínech krémové. Horní část náušničky zdobí plastová perlička a kvalitní TOHO korálky. Díky použitým materiálům nejsou náušničky i přes svou velikost moc těžké a příjemně se nosí.

Náušnice jsou včetně bižuterího mechanického zapínání dlouhé 61 mm, v nejširším místě měří 22 mm. Zadní strana náušniček je pečlivě podšitá příjemnou látkou alcantara v béžové barvě.

Menu
--