Domů Zboží Od SvAteli

Svatební placky - vlastní motiv Špendlík 44mm

19 Kčza 1 ks
Zboží je v rezervaci
Toto zboží je dostupné pouze pro konkrétního uživatele.
K odeslání: 13.5.2024Dostupnost: do 2 týdnůTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od SvAteli

Katalogové č.: 10502096
Zobrazení: 235x
Vloženo: 17.4.2019
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážení zákazníci, upozorňujeme Vás, že vzhledem ke zdražení poštovného u České pošty, budeme před potvrzením objednávek, upravovat výši poštovného podle skutečné velikosti balíčku. Děkujeme za pochopení! Vážení zákazníci, dále Vám oznamujeme, že z technických důvodů v současné době některé objednávky...

Nejste zastánci klasických svatebních vývazků? Chcete být originální a mít vše sladěné? Nevíš čím podarovat přátele či svatební hosty? Chcete mít vzpomínku na rozlučku se svobodou?

Svatební placky s vlastním motivem vyrobíme přesně podle Vašich představ. Stačí, když nám pošlete fotografii, text nebo obrázek, který chcete použít. Tyto placky vznikly podle motivu, který poslala zákaznice... 

Dárkové balení - jestliže chcete placky použít jako dárek pro svatebčany, rádi navrhneme a připravíme i vkusné dárkové balení. Možností je mnoho, stačí si vybrat, co se Vám líbí (např. organzový sáček, sáček s visačkou v designu buttonu, krabička, sáček s barevnou kartou na připevnění placky atd). Pokud máte o dárkové balení zájem, kontaktujte nás, prosím, před objednáním placek!

Nejčastěji používaná velikost je 44mm. Pokud chcete odlišit např. nevěstu s ženichem, mohou mít placky větší nebo naopak ostatní svatebčané menší. Další možností kombinace různých barevných variant či designů. Vaše obrázky, texty, fotografie i dotazy ohledně výroby tohoto produktu pište, prosím, do poznámek.

Jestliže nemáte konkrétní představu či požadavky na design, můžete vybírat z připravených vzorů v naší nabídce (tyto vzory jsou i cenově výhodnější).

Průměr: 44mm

Provedení: button/placka/odznak se spínacím špendlíkem

V nabídce i další provedení a velikosti buttonů. V případě zájmu o větší počet kusů nás, prosím, kontaktujte předem.

Uvedená cena je za jeden kus buttonu se svatebním motivem při odběru min.30ti kusů!

Skutečná barevnost se může od vyobrazení mírně lišit v závislosti na nastavení Vašeho monitoru.

Menu
--