Domů Zboží Od Oxanka

Světlo duše.. Tyrkys & Dřevo

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Oxanka

Katalogové č.: 11397991
Zobrazení: 93x
Vloženo: 12.4.2020
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Moji milí,děkuju vám nesčetněkrát za vaši přízeň, za to, že mi píšete své příběhy, že chcete aby vás náramky ode-mě doprovázeli na cestách světem nebo životem. Přinášeli vám štěstí, radost, inspiraci nebo vás ochraňovali.. Děkuji všem, kteří se zajímají. Krásné dny přejí všem. Oxanka ♥

Tyrkys/Tyrkenit
je považován za kámen štěstí. Jeho barva vybízí naši duši k čistotě citu, mysli a jednání. Rozptyluje negativní vjemy a pocity. Chrání před neštěstím a nehodami. Dává nám moudrost nebe, vod a země, čímž pomáhá naše ideje a intuitivní vjemy převést do praktického života.
Přináší vnitřní klid, působí proti depresi, strachu a stavech vyčerpání. Svému nositeli pomůže při nahlížení do minulých životů, stimuluje citovou a duševní rovnováhu.

Tyrkys byl v dávnověku považován za magický svatý kámen, kámen štěstí. Tyrkys je jedním z nejúčinnějších krystalů. Jedná se o silný ochranný kámen. Ochraňuje nás před černou magií, škodlivými vlivy prostředí, zářením a spodními proudy.

Další šperky najdete zde- https://www.fler.cz/shop/oxanka   

Děkujiže nekopírujete mé zboží a nápady! :)

Bižuterii si určitě sundavejte na noc před spaním, při sportu, návštěvě bazénu, v soláriu a dalších aktivitách, které by ji mohli poškodit.

Menu
--