Domů Zboží Od Doubravka9

tajemství noční oblohy

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Doubravka9

Katalogové č.: 7137695
Zobrazení: 122x
Vloženo: 15.2.2016
Počet srdcí: 33x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Šperk - přívěsek z kyanitu a vločkového obsidiánu. Přívěsek je zavěšený  na temně hnědé kulaté kůži, délka  je 43 cm + 4 cm prodlužovací řetízek.

Vyrobeno ze zdravotně nezávadného bezolovnatého cínu se stříbrem, patinováno na barvu strarostříbra, ošetřeno antioxidantem.

 Celková velikost  9,5 x 3,2 cm, velikost minerálu 5,4 x 1 cm a 2,2 cm x 1,5 cm

 

Obsidián -  přiložení na duchovní čakru přináší vločkový obsidián úlevu, neboť uvede vaši mysl do správného nastavení, aby dokázala správně vnímat. Upozorňuje na zakořeněné způsoby jednání. Poučí vás o ceně, kterou jste zaplatili za chyby i úspěchy.

Jedná se o kámen zosobňující čistotu, zajišťující rovnováhu mezi myslí, tělem a duchem. Sněhová vločka vám pomůže rozpoznat „špatné myšlenky" a oprostit se od nich. Současně umožňuje zbavit se chybných způsobů uvažování. Přináší klid a vnitřní soustředění. S pomocí tohoto obsidiánu lze zesílit izolaci a samotu, a snáze se tak ponořit do meditace.

Kyanit je vynikající pro naladění a meditaci. Přináší klid a vyrovnanost a funguje jako výkonný vysílač a zesilovač vysokofrekvenčních energií, čímž podněcuje duševní schopnosti společně s intuicí. Díky své schopnosti naladit se na kauzální rovinu dokáže kyanit vyvolávat projevy duchovní energie v podobě myšlenek. Tento krystal nabízí spojení s duchovním průvodcem a vyvolává soucit. Dokáže uzemňovat duchovní vibrace, což navozuje stav duchovní integrity a dospělosti. Umožňuje vyvolání vzpomínek na sny a přináší léčivé snění. Kyanit dobře poslouží lidem, kteří právě přecházejí přes hranici smrti.

Kyanit rychle slaďuje čakry s vyšším tělem. Čistí jim cestu a meridiány. Obnovuje čchi hmotného těla a jeho orgánů. Během léčení, po pročištění a transformaci, stabilizuje geomagnetické pole. 

Na duševní úrovni vede své majitele k tomu, aby říkali pravdu. Odbourává strach a bloky. Tím, že otevírá krční čakru, povzbuzuje tento kámen k sebevyjádření a komunikaci. Odstraňuje nevědomost a otevírá poznání duchovní a duševní pravdy.

Kyanit proniká všemi zmatky a odbourává bloky, iluze, strach, zklamání a stres. Zvyšuje schopnost logického a přímočarého myšlení. Podněcuje činnost vyšší mysli a udržuje spojení s kauzální rovinou.

V duchovní sféře kyanit napomáhá oprostit se od představy o neodvratném osudu a neúprosně působící karmě. Ukazuje, jakou roli může člověk sehrát ve vytváření procesu příčin a následků nutných k tomu, aby minulost zůstala v náležité rovnováze. Kyanit usnadňuje přivedení éterického těla zpět do fyzického světa a přeladění mysli na vyšší frekvence.

Léčebné využití: Kyanit léčí svalové poruchy, horečku, urogenitální soustavu, brzlík, příštítnou žlázu, nadledvinky, krk a mozek. Jedná se o přírodní prostředek proti bolesti. Snižuje krevní tlak a léčí infekce. Odstraňuje přebytečnou tělesnou hmotnost, podporuje činnost mozečku a motorické reakce těla. Pomáhá také udržovat rovnováhu mezi energiemi jin a jang.

Menu
--