Domů Zboží Od Teremila

Talisman - korál

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Teremila

Katalogové č.: 13504563
Zobrazení: 178x
Vloženo: 23.8.2022
Počet srdcí: 25x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Šperk je vyroben cínováním. Je tvořen skoro kulatým   3 x 3 x 2,5 cm velkým rekonstruovaným houbovým korálem, který má překrásný jasně červený, sytý odstín, se světlejšími a tmavšími ploškami.  Šperk  doplňují červené korálky opět korálu a šedo černými měnivými ulexity.  Korál není lesklý, ale sametově hebký a plastický. Svou stavbou trochu připomíná šperky starých Mayů.                        

Celý šperk je veliký 5,5 x 4,5 cm,  je zavěšen na černé kůži 2 mm silné a 43 cm dlouhé a s prodlužujícím řetízkem. Výrobek je leštěn, patinován a ošetřen antioxidantem.

Korál

Korál byl kdysi považován za dar od bohů. Ochraňuje svého majitele před násilím, nehodami a negativními energiemi.

Zvyšuje naši neústupnost a zároveň ukazuje, že je někdy lépe přizpůsobit se okolnostem. Posiluje smysl pro krásu a tvar i schopnost bránit se nepříznivým vlivům. Díky svému složení je ochráncem kostí, zubů, nehtů a vlasů. Zvyšuje energii a životní síly. Posiluje srdeční činnost a vše, co souvisí s krví. Mírní bolesti, léčí deprese.

Menu
--