Domů Zboží Od Futetka

Tanečnice - Korál, Ametyst

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený130 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Futetka

Katalogové č.: 5132379
Zobrazení: 171x
Vloženo: 12.5.2014
Počet srdcí: 70x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Originální Autorský šperk "Tanečnice - Korál, Ametyst"

POPIS:  Ametyst je krásně fialkový a je zcela hladký. Korál je sekaný, sytě červený a tvoří střed spirálek, které připomínají roztočené sukýnky roztančených tanečnic :-) Náhrdelník je patinován, leštěn, broušen a povrchově ošetřen.

MATERIÁL: bezolovnatý cín, kov, Korál červený a Ametyst

ROZMĚRY (š,v,t): 4,7 - 4,6 - 0,7 cm.
Vše měřeno v nejširších místech vzdušnou čarou.

ZAVĚŠENÍ: řetízek, nebo kůže v délce 45 cm. Délku mohu upravit podle Vašeho přání, při objednávce mi Vámi žádanou délku a materiál napište prosím do poznámky, jinak platí materiál a délka uvedená v popisu a na doprovodné fotografii. 
Zapínání je vlastní výroby z nerezového materiálu, který by neměl způsobovat alergické reakce. Háček na zapínání je tepán, což zvyšuje jeho pevnost.

RÁDA ZODPOVÍM JAKÝKOLIV DOTAZ OHLEDNĚ TOHOTO VÝROBKU

KORÁLY

Podle latinského corallium, nebo řeckého korallion

Znamení Štíra

Čakra – bílé čela a třetího oka, červené základu a srdce, růžové srdce, modré hrdla, černé pupeční a solaru plexu

Bílé korály nás osvobozují od zatěžujících temných myšlenek, negativních představ a pocitů. Povzbuzují nás pozitivně myslet a cítit. Zostřují rozum a zvyšují intelekt. Fyzicky léčí i mnohé kostní nemoci – osteoporózu, osteomalacii nebo rachitis, ale i choroby močového ústrojí. Tiší záchvaty kašle a mírní astmatické stavy.

Červený s růžovým symbolizují lásku, oddanost, pokoru a soucit s trpícími. Fyzicky chrání zdravý růst plodu v matčině těle. Pomáhá v léčbě anémie, při poruchách krevního oběhu, neplodnosti, při menstruační nepravidelnosti a při ohroženém těhotenství. Podporuje sexuální touhu a ulehčuje porod. Růžový korál mírní deprese, uklidňuje citová vzrušení a rozbouřenou mysl. Vyrovnává nepravidelnou srdeční činnost, zbavuje organismus jedů a tiší bolesti končetin.

AMETYST

Podle řeckého methy – medovina, amethy – neopojný

Znamení Skopce, Kozoroha, Ryb, Střelce, Panny

Čakra temene a podle potřeby všechny ostatní

Ametyst byl považován za kámen proti opilosti. Je to především kámen duchovní čistoty a meditace. Svou harmonickou září uvádí do rovnováhy naši mysl a cit. Je také symbolem proměny. Osvětluje nám denní vize a noční sny, prosvětluje pohled do budoucna i na druhou stranu života. Ametyst je i kámen inspirace, obohacuje naši meditaci nadosobní láskou, podporuje v nás obětavost a nezištnost, touhu pomáhat bližním. Potírá hněv, zběsilost, strach a veškeré negativní vlastnosti. Probouzí v nás dobrotu a láskyplnou moudrost. Vnáší světlo do mezilidských vztahů. Zažehnává obavy z budoucího, strach ze smrti. Učí nás víře a důvěřivosti v Boží sílu a spravedlnost. Působí především proti bolestem všeho druhu ve fyzické, citové i duševní oblasti. Mírní žal, přináší útěchu a klidný hluboký spánek. Ovlivňuje zejména poruchy způsobené duševním přepětím, stresem a nezpracovanými negativními zážitky, které zůstaly v podvědomí. Proto je doporučován proti neurózám, hysterii a halucinacím. Nejobvyklejší použití je při bolestech hlavy a migréně. Dále zvyšuje nízký krevní tlak.

Menu
--