Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Tangerin křišťál krystal AA (2,9 cm)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 13813907
Zobrazení: 23x
Vloženo: 22.1.2023
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Malý krystal tangerin křišťálu, syté oranžové barvy. Je kvality - barevné čistoty AA. Silně energický krystal. Velikostí je optimálně vhodný pro zakomponování do přívěsku. Ceněný v krystalo-terapii, využijeme jej také pro aktivní energetickou práci na sobě.

Tangerin je křišťál oranžové barvy, který je na svém povrchu potažený vrstvou limonitu/goethitu. Jeho energie je o dost hutnější než energie čistého křišťálu, je více propojený s hmotou a se Zemí. Má prudší, rychlejší energii, je to silně energetický krystal. Skvěle dokáže v našem fyzickém i energetickém těle rozproudit energii.

Jeho vibrace ladí s křížovou čakrou, kterou aktivuje a harmonizuje. Je skvělý pro práci s nervovou soustavou. Dokáže uvolnit nahromaděné emoce, které jsme případně za celý den nezpracovali, umí „opravit přepálené obvody“. V náročných dnech nám pomáhá ulehčit od únavy. Tangerin je úžasný léčitel ve hmotě.

Jinak obecně patří tangerin křišťál do skupiny minerálů, které rozšiřují naše vědomí, otevírají nám dveře k novým možnostem, objevují skryté schopnosti v nás ukryté.

Rozměry: 2,9 x 0,7 x 0,7 cm.

Lokalita: Brazílie, Corinto.

Moje pozn.: A4745.

Menu
--