Domů Zboží Od Probuď se

Tanzanitový náramek

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce140 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Probuď se

Katalogové č.: 12139134
Zobrazení: 33x
Vloženo: 16.1.2021
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Náramek z tanzanitu
obvod / váha
17,5cm / 10,8g
velikost kamenů 7mm
očista kamenů
teplou proudící vodou
nabíjení na slunci nebo na křišťálu
čakra
5. čakra - Višuddha
6. čakra - Ádžňa
7. čakra - Sahasrára
astrologické znamení               
Střelec, Blíženci, Beran, Štír, Lev
duchovní rovina má mimořádně vysoké vibrace spojující andělské říše, duchovní vůdce, nebeské mistry a Kristovo vědomí, pomáhá snadno vstoupit do změněných stavů vědomí a žít vědomě ve věčnosti, zesiluje metafyzické schopnosti, navozuje hlubokou meditaci

Tanzanit: je jeden z nejvzácnějších drahokamů na světě. Jedná se o odrůdu Zoisitu levandulově modré barvy, která byla objevena teprve v roce 1967 Manuelem de Souza v Tanzánii a podle svého naleziště byl i drahokam pojmenován. Tanzánie je jediné místo, kde se tyto drahokamy těží a vzhledem k značné vytěženosti naleziště jeho cena výrazně stoupá.

Je kamenem přeměny fialovým plamenem, má mimořádně vysoké vibrace spojující andělské říše, duchovní vůdce, nebeské mistry a Kristovo vědomí. Pomáhá snadno vstoupit do změněných stavů vědomí a žít vědomě ve věčnosti.

V rovině duchovní tento kámen usnadňuje vnitřní i vnější cestování, zesiluje metafyzické schopnosti a navozuje velice hlubokou meditaci. Tanzanit otevírá jemnohmotné čakry na biomagnetickém pouzdře, napojuje na hvězdu duše, abyste dosáhli další roviny duchovního vývoje a uzemnili ji do fyzického plánu. Napojuje se na akášu a usnadňuje multidimenzionální buněčné a karmické léčení, takže duše je připravena ke vstupu do nebeských sfér.

Tento krystal je prospěšný, toužíte-li odhalit své skutečné poslání, a blahodárně působí na přepracované lidi, harmonizuje výkyvy energie a pomáhá udělat si čas pro sebe. V rovině emoční překonává depresi a úzkost, nahrazuje je důvěrou a duševní rovnováhou. Je dokonalým kamenem pro vyřešení dilematu mezi hlavou a srdcem, učí, jak žít se soucitným srdcem a osvícenou myslí.
 


free counters

Menu
--