Domů Zboží Od Lusinda

* Taška na kočárek z vinylu * III.

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
* Doprava zdarma je k dispozici pro některé varianty dopravy a platby
Platba předem
ZDARMA - Česká pošta - balík cenný0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Lusinda

Katalogové č.: 9759755
Zobrazení: 547x
Vloženo: 3.8.2018
Počet srdcí: 14x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ***Své zboží prodávám i jinde, může se tedy stát, že Vámi zakoupená věc už nebude dostupná. Moc děkuji za pochopení.***

Taška na kočárek pro nějakou malou princeznu a její maminku :) Nebo pro maminku, která má chlapečka, to je prostě jedno :)
celá pěkně vymyšlená s různými kapsami a skrýšemi, vše ušito pečlivě s ohledem na potřeby miminka jak maličkého tak i děťátka většího. 

Dostatečně prostorná, aby se do ní vše vešlo i v případě cestování. Prostor pro výživy, kapsa na nezbytnosti, která se zapíná magnetkem. Kapsa na lahvičku. Uvnitř ještě ukrývá dvě vinylové doplňkové taštičky například na kosmetiku či plínky a jednu větší vypodšívkovanou například na hračky viz. fotografie.

* co kus to originál

Vše důsledně sladěno, zdobeno a dekorováno pro radost :)  Karabinka na klíče. Zapínání na zip. Odepínací a nastavitelný popruh. Kožená ucha vyrobená v České republice. Ucha jsou v přírodní barvě, odendávací v případě čištění tašky. Taška je z omyvatelného materiálu.

Ušitá tak, aby se dala do budoucna nosit i jako kabelka.

* pevný materiál *

* tato svou majitelku již má, ale mohu ji ušít na zakázku. Vnitřek tašky je vždy jiný, hlavní materiál včetně kožených uch zůstává stejný. 

* cena za celý komplet *

velikost 48 cm na šířku,  40 cm na výšku + výrazně podšité dno. Velmi prostorná a přehledná. 

* logo Lusinda *

* ORIGINAL LUSINDA *

* Jedná se o vlastní nápad, provedení. Nekopírujte prosím, respektujte autorská práva! Děkuji!

* O MATERIÁLU - tkané plátno z bavlny anebo ze lnu, které se posledních několik let pokrývá vinylem nebo PVC. Jeho počátky jsou však v Anglii v 18.tém století, kdy sloužil jako levná podlahová krytina, ale dokonce i jako krytina střešní. V té době byly látky potahovány lněným olejem. Američané tento způsob od Angličanů převzali a nebáli se začít používat i vzory. V současné době je to jejich doména, která je velice módní a oblíbená a do svých kolekcí je zařazují návrháři zvučných jmen.

Menu
--