Domů Zboží Od Kosí sestry

TEA TIME

620 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce144 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Kosí sestry

Katalogové č.: 718843
Zobrazení: 16x
Vloženo: 23.2.2010
Počet srdcí: 116x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Ať už o páte, dřív nebo později, šálek výborného čaje, je vždy potěšením smyslů

Každý milovník čaje, má svůj rituál a oblíbené místečko, kde pije čaj.

Zavěste tento stylový věnec do kuchyně, jídelny, nad oblíbené křeslo pak už jen usedněte k šálku horkého čaje... Vlaštovky pošťačky, Vám možná donesou i něco na čtení :)


Motiv je tištěn dvoubarevně, tmavě hnědou a tmavě modrou barvou. Ušito z pevné, bílé bavlny a pruhované, modrobílé latky na druhé straně, výplň z dutého vlákna, poutko k zavěšení je z bavlněného knotu.


Tyto věnce vznikly z touhy po vkusné a trvanlivé dekoraci, vycházející z tradičního motivu věnce, uzavřený kruh, symbol rodinného kruhu a oslav, vítězství....

Věnce se dají se položit na stůl, zavěsit na dveře, na okno, na dvířka skříně či komody, na zeď, čelo postele, opřít na poličku...
Většinu z nich si můžete dozdobit, nelépe jednobarevnými saténovými nebo taftovými stuhami a vytvořit tak dekoraci v nové barevnosti a s novým významem a laděním.

Ke každému věnci doladíme dáreček .
Věnce jsou vytvářeny v limitovaném počtu kusů a mnohé pouze v jediném kuse, chceme tvořit a hrát si s motivy, barvami, stuhami a krajkami, vyšívat a kombinovat, vytvářet varianty a přenést naši radost z práce, k Vám domů :)

Věnec je ručně jednostranně, potištěn originálním autorským tiskem, ekologicky nezávadnými, kvalitními, textilními barvami. Potisk fixován zažehlením.

Barvy vydrží praní v pračce na 40 stupňů ale aplikace by mohla utrpět, proto doporučujeme šetrné ruční praní, bez mechanického tření tištěných motivů.Všechny potištěné látky jsou předeprané, dodržujeme tak technologická doporučení výrobce textilních barev.

rozměr: pruměr vnějšího kruhu: 33 cm

Cena za jeden kus věnce.
Věnec je opatřen, papírovou visačkou. Dárek ke každému nákupu.

    Menu
    --