Domů Zboží Od U Pihulky

Temari náušničky duhovky

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od U Pihulky

Katalogové č.: 8322432
Zobrazení: 917x
Vloženo: 4.3.2017
Počet srdcí: 431x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Dobrý den. Optimální doprava je doprava službou Zásilkovna. Pokud vyberete tento způsob dopravy, prosím uveďte v poznámce objednávky pobočku Zásilkovny, kam budete chtít zásilku odeslat. Neručím za dodání do Vánoc. To záleží na datumu Vaší objednávky a úhradě, dále pak na přepravci. Děkuji za pochopení ;0). Pihu

......jedinečné, nepřehlédnutelné, výrazné, jemné, něžné, originální.

Co to temari vlastně je?

Inspirací těchto náušniček jsou tradiční míčky temari, které reprezentují umění tradované v Japonsku více než tisíc let. Původně je vyráběly pouze slečny a mladé dámy z vyšších společenských vrstev, které jimi ukazovaly svoji šikovnost, nápaditost, preciznost, ale také díky použitým bavlnkám, nitím..... své bohatství a společenské zařazení. Jejich přitažlivost spočívá v barevných geometrických nebo volných výšivkách, které doslova obtékají celou kouli.

V dnešní době slouží temari nejčastěji jako klasická dekorace nebo slouží jako talisman pro štěstí pro novorozené děti.

Základ temari míčků tvoří pevný základ (v dnešní době nejčastěji polystyrenový), na kterém je několik dalších vrstev příze. Na horní se poté vyšívá pravidelný geometrický, abstraktní, fantazijní.... motiv, který povětšinou obtéká celý míček. Na omak je koule pevná, tuhá, díky bavlnkám však na omak příjemná a měkká.

Mé temari náušničky pro Vás jsou v duhových barvičkách. Základ kuliček je bílý, aby bylo duhování pěkně jemné. Vyšívání je kombinováno zesvětle žluté, středně světle zelené, světlé azurovo-modré, středně růžové a světlejší fialové.

Průměr vyšívaných hotových kuliček je cca 2,3 cm. Zavěšeny jsou na afroháčku z chirurgické oceli, vhodné tedy i pro alergiky. Komponenty jsou kombinovány z chirurgické oceli, tibetského stříbra a plastu. Zdobeno růžovým skleněným praskaným korálkem a bílými skleněnými kroužky. Celá délka náušniček včetně afroháčku je 7 cm. 2 páry silikonových zarážek jsou samozřejmostí. Zasílám v dárkové krabičce.

Výroba takovýchto titěrných vyšívaných kuliček je náročná především na preciznost a čas.

Náušničky krásně vyniknou v dlouhých vlasech či ke krátkému sestřihu, culíku.

Výrobek je ošetřen proti povrchovému špinění nano impregnací. Ochranná  vrstva působí dlouhodobě, zabraňuje usazování vody, mastnoty a nečistot na povrchu. Zajisté Vám déle vydrží krásné a jako nové, když je před pravidelným koupáním či sprchováním sundáte z oušek :o). Náhodná voda jim však neublíží

Cena za tento pár.

Menu
--