Domů Zboží Od Antonia

Teplá háčkovaná sada

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Antonia

Katalogové č.: 604070
Zobrazení: 2x
Vloženo: 21.12.2009
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Momentálně jsem na mateřské dovolené a mám čerstvě druhé miminko. Proto je veškeré zboží na objednávku nutno předem konzultovat a výrobu Vám buď potvrdím, nebo se můžeme dohodnout na pozdějším termínu dodání. Aktuálně se snažím vyhovět všem zájemcům, ale děti mají přednost. Děkuji za pochopení.

Sada se skládá z páru teplých vypodšívkovaných rukavic a čepice. Použita je směsová příze s pestrou přiskanou nití žinylkového typu. Příze je v základu hnědošedá, žinylková veskaná nit pak přechází mezi žlutou, zelenou, tmavě šedou a hnědou barvou. Pro doplnění a efektní vzhled je pak použita jemná světle šedá akrylová příze.

Rukavice jsou palcové, háčkované dlouhými sloupky v celé ploše. Pro základ je použita pestrá příze. Špička je vytvarována ujímáním v krajích. Palcová část je háčkována háčkem menší velikosti, naháčkovaná na základ. Použita je šedá akrylová příze.

Manžety rukavic jsou napletené na základ. Použita je opět akrylová šedá příze, ale sdružená ze dvou nití, aby byla manžeta pevnější a dobře držela tvar. Manžeta je pletená patentovým vzorem, díky němuž je pružná a přizpůsobí se ruce.

Rukavice jsou podšité tmavě zeleným polyesterovým fleecem. Materiál je spojený ručním sešitím polyesterovou černou nití, k základu je pak přistehovaný - opět ručně. Podšitý je nejen základ, ale i palcová část rukavic.

Součástí sady je jednoduchá hladká čapka. V kraji základu je použit řetízek, v celé ploše čepice jsou použité dlouhé sloupky. Okraj čepičky je obháčkován řadou dlouhých a řadou krátkých sloupků ze dvou sdružených nití šedé příze. Akrylová příze je použita i ve špičce čapky, rovněž sdružená; špice je tvarovaná ujímáním; střed čapky je sdrhnutý a začištěný. Po obvodu celé čapky je v několika řadách použita pestrá příze.

Navázání příze, zakončení apod. je zapracováno do rubů, u rukavic pak skryto pod podšívku. Podšívka začištěná, švové podsádky skryté.

ČEPICE:

Pro obvod: 54/56 cm 

Hloubka od středu ke kraji: 21 cm

 

RUKAVICE:

Celková délka: 27 cm

Délka manžety: 8 cm (obvod: až 20 cm)

Délka palcové části: 6 cm

Délka základu: 19 cm

Max. šířka základu: 11 cm

Menu
--