Domů Zboží Od MonaRosa

Tílko_merino_black

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné250 Kč
Možnosti platby
PayPalPayPal

Další zboží od MonaRosa

Katalogové č.: 11966380
Zobrazení: 64x
Vloženo: 17.11.2020
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: *** Moji milí, končím s výrobou. Připravila jsem pro vás výhodné balíčky prádla, za skvělé ceny! Ulovte si poslední kousky, další již nebudou. Děkuji za Vaši veškerou přízeň a podporu. Dále se věnuji pouze tvorbě oděvů na zakázku.***

Dámské tílko / nátělník z nejjemnější merino vlny černé barvy, složení 100% Merino vlna, vytváří nádhernou strukturu materiálu! Na fotografii s těmito kalhotkami.

Střih je jemně vypasovaný díky princesovému členění, průkrčník a průramky jsou olemovány ve stejné barvě. Délka je tak akorát.

Tílko je univerzální co se týče sezónního nošení, hodí se v zimě, jako spodní košilka a v létě jako top.

MERINO vlna je úžasný funkční materiál, který odvádí pot, díky termoregulačním schopnostem v létě chladí a v zimě hřeje. Dokonce když zvlhne, nestudí. Je velmi jemná na omak, neškrábe ani nepíchá.
Tílko není třeba často prát, nezapáchá, stačí vyvětrat pokud není špinavé. Vhodné jak na normální nošení tak na nenáročné sportovní aktivity.

Perte max na 30 stupňů v šetrném prášku na vlněný program, nepoužívejte sušičku, neždímejte v ruce.

Velikost S (36), hrudník 2x 38 cm, pas 2x 33 cm, boky 2x 39 cm (měřeno v nenataženém stavu, mírně pruží) délka tílka 56 cm

Menu
--