Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Titanit zelený krystal

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 14686189
Zobrazení: 7x
Vloženo: 24.5.2024
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: MIMOŘÁDNÁ AKCE: Vážení zákazníci. V obchodě připravena 25% sleva na minerály pro objednávky od 1.000 kč (hodnota zboží, bez dopravy). Platí na všechno zboží kromě dárkových poukazů. Platnost do konce měsíce nebo do oznámení o jejím ukončení. Slevu promítnu do objednávky při jejím potvrzení/přijetí. Děkuji a přeji příjemný výběr a nákup... Ji.

Velice kvalitní a pěkný, ucelený krystal zeleného titanitu z Pákistánu. Kamínek nalezne skvělé uplatnění v krystalo-terapii, energeticky jde o ceněný, léčivý minerál. Vhodný i pro zapojení do šperku - přívěsku. Zelená má olivový odstín, jeho povrch je matný.

Titanit je méně dostupný, vyhledávaný minerál. Na atraktivitě mu dodává také okolnost, že se jedná o ucelený, čistý krystal (nikoliv kusovou surovinu).

Upozornění: černá příměs (tečky), které jsou v detailu fotky č. 7 (pod textem) nejsou ve skutečnosti pouhým okem viditelné. Kamínek je zcela čistý.

Méně známý i méně dostupný minerál. Svůj název dostal podle prvku, který obsahuje, titanu. Další jeho název je sfén (což znamená klín). Tento jeho původní název se dnes používá pro opracované krystaly v klenotnictví. Předností titanitu je kvalitní disperze (rozklad) světla, která vytváří vnitřní oheň uvnitř kamene. Titanit můžeme vídat v různých barvách, od žluté, přes zelenou, hnědou až tmavou.

Obecně titanit náleží do skupiny minerálů, které mají silnou a mocnou energii. Chrání to, čeho si u sebe ceníme - zdraví, duševní pohodu, bezpečí, vztahy, životní roli, která ladí s naší duší. Má vysoké vibrace, které nám dokáží předat zklidnění a současně také dostatek energie.

Titanit pomáhá ve slabosti nalézt sílu, v nemoci či při zranění regeneraci a uzdravení (výborně působí na obnovu buněk a tkání). Umí „opravit“, co není zdravé, do našeho fyzického těla přinese harmonii. Ponořme se do jeho energie, pokud potřebujeme obnovit duševní síly, pokud se cítíme natolik unaveni, že nejsme schopni ve svém životě cokoliv změnit.

Titanit je v krystalo-terapii úspěšně používaný minerál, pokud potřebujeme zapracovat i na svém životním růstu. Umí nás přiblížit k našemu skutečnému Já, dokáže v nás nalézt a vytáhnout na povrch naše schopnosti a tyto dále posouvat výš a výš. V jeho energii se totiž naučíme zaměřovat svoji energii a pozornost právě tím směrem, kde je skutečně třeba. Lépe budeme rozlišovat, co je potřeba dělat a co naopak nedělat. Budeme si vědomě modelovat svoji životní cestu tak, aby to s námi naprosto ladilo.

Zelené vybarvení/vibrace titanitu jej předurčují ke konkrétní práci především na srdeční čakře a centru solár.

Tématem srdeční čakry je schopnost třídit informace na základě svých pocitů. Zelené kameny nám pomáhají rozlišovat, co s námi ladí a co už vůbec ne. Posilují mužskou energii v nás, tak, abychom mohli dle svých pocitů, svého přesvědčení, v životě konat. Naše rozhodnutí vychází spíše ze srdce, než z ega. Tématem soláru je schopnost převzít plnou zodpovědnost za svůj život. Modelovat ho dle vlastních představ, vizí, tvořit si svou vlastní realitu, naplnění života. Budeme-li mít tato centra čistá a aktivní, budeme cítit zodpovědnost nejen za vše, co konáme, ale také za to, jak se cítíme.

Rozměry: 1,5 x 1,4 x 0,7 cm.

Lokalita: Pákistán, Gilgit, Tormiq valley.

Moje pozn.: B7869.

Menu
--