Domů Zboží Od paprlu

Trajdá si kde chce - ručně předená příze

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od paprlu

Katalogové č.: 6861004
Zobrazení: 145x
Vloženo: 18.11.2015
Počet srdcí: 32x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Nepravidelná, tenká jednonitka upředená z Merina 18,5 mic superwash ( velmi jemná,  příjemná vlna, neškrábe, nekouše).

Krucánky, které jsou viditelné na přízi, nejsou ani překroucená příze, ani jiná závada. Je to vzniklé pouhým usušením přadýnka v nenapnutém stavu, když se přemotá přadeno do klubíčka, příze se krásně natáhne a vyrovná. Na požádání Vám to mohu přemotat sama.

Modré, tyrkysové, rezavé a hnědé odstíny. A spousta dalších je tam taky :-).

 Pletení, háčkování a nebo jiná Vaše tvorba si zaslouží kvalitní materiál, již dávno není pravda, že se plete ze zbytků a z toho, co dům dá a že pletou pouze babičky a to pouze svetry na chalupu a ponožky, do lyžáků. 

Pletení i háčkování se stává velmi moderní záležitostí a je to uklidňující činnost, při které můžete povídat, smát se se svými blízkými a přitom Vám pod rukama vzniká úžasná nádhera. Vlněné výrobky jsou krásné.

 Vlna je přirozeně antibakteriální, odvádí pot z těla a je velmi hřejivá. Váš  vlněný svetřík, čepice nebo šátek Vám vydrží při správném praní mnoho let.

Příze je barvena ještě ve fázi česance, tzn. před upředením. Barvy jsou zafixovány, nicméně raději ze začátku doporučuji prát odděleně, je možné, že se barva ještě může lehce vymývat, rozhodně Vám nevybledne, nebojte:-)

Lze kombinovat s ostatními mými přizemi třeba střídáním řad v úpletu.

Údržba: pereme pouze ve vlažné vodě, nestřídáme teploty lázní, neždímeme, pouze lehce vymačkáme vodu, třeba zatočením do ručníku a necháme uschnout volně rozložené.

68 gramů 248 metrů

Další mé předené příze naleznete zde 

Menu
--