Domů Zboží Od QAA

Traveller's Dowry

1 760 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od QAA

Katalogové č.: 1072632
Zobrazení: 16x
Vloženo: 11.9.2010
Počet srdcí: 46x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Ukončím zde v obchůdku QAA na dobu neurčitou. Většina zboží je ve výrazné slevě. Kupte si je ted' - všechno zmiží (po prodloužením) v 1.11.2018

Víte, jak to chodí. Jste na toulkách s nejlepší kamarádkou na pohoří východního jakistánu. Vypadáte skvělé a všichní chválí Vaše stylové české sportovní oblečení a také tu jedinou parádu kterou jste si brala se sebou, lapisový náhrdelník. Ale - sakra ! - ta Vaše nezbedná kamarádka se zamiluje do místního pastýře jaků. Jejda, co nabídnete ženichově rodině jako věno? Určitě nepohrdnou pravým lapisem. Je Vám moc líto, líbí se Vám nebeský lapis ale není nad kamarádstvím a ona čestně slibuje, že ho vratí na jaře až se jačí mlaďata narodí.

Náhrdelník se pyšní s pravým lapis lazulim, červeným jaspisem, a hodně střibrem. Střibrné korálky, medailon a také zavírání se vsazeným lapisem jsou v kvalitě Ag 925, a šperk je řádně opuncovan českým Puncovním úřádem i autorskou značkou protože všude - a zejmena v jakistánu - si lidé dájí záležet na....jakosti.

************************

    Menu
    --