Domů Zboží Od _Al

trávová hlava Cyril

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od _Al

Katalogové č.: 5255543
Zobrazení: 34x
Vloženo: 23.6.2014
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Trávová hlava se položí na tácek a udržuje se stále vlhká. Do 7 až 10 dnů začne z hlavy vyrůstat tráva neboli vlasy. Ty je možno dle fantazie libovolně upravovat nůžkami.

Jedná se o malý netradiční dárek pro téměř každou příležitost. Například děti každý den kontrolují stav vyrostlé kštice a rádi ji upravují do pozoruhodných tvarů. Ale i kolegovi v práci jako dekorace na stůl udělá určitě radost.

Velmi nenáročné na údržbu. K růstu stačí i stinná stanovistě. Na druhém obrázku je ukázka již vzrostlých travních vlasů.

Hlavičky vyrábím z pravých smrkových pilin, které vznikají jako odpad při řezání dřeva na otop, ne z koupených hoblin ! Pravé piliny kvalitněji nasávají vodu a jsou těžší, tedy lépe zabezpečují vlhkost pro vyrostlou trávu a lepší stabilitu v misce. Hlavy jsou také vyrobeny z recyklovaných silonových punčoch.

Uvedená cena je za jednu hlavičku. Průměrná životnost hlavičky je cca měsíc, záleží na zálivce a umístění. V bytě lze pěstovat v jakémkoliv ročním období.

Údržba:

  • První zálivka by měla být vydatná - všechny piliny musí nasát vodu (hlavička by tak měla být na omak vlhká).
  • Dalšími zálivkami je třeba pouze udržovat vlhkost pilin (1x za 2 až 3 dny dle počasí a  umístění hlavičky v bytě). Pozor - po dlouhodobém vyschnutí tráva zežloutne!

Menu
--