Domů Zboží Od lolipop

Třešničky na dortu...

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce30 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od lolipop

Katalogové č.: 2620750
Zobrazení: 16x
Vloženo: 11.4.2012
Počet srdcí: 15x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Ptáček Lolipáček Vám nyní rád představí obchůdek a další šperk ze současné nabídky :)

Motiv šperku je umístěn do naušnicového lůžka o průměru 1,2 cm, které je následně zalito křišťálovou pryskyřicí. Vhodné i pro alegiky - je bez obsahu niklu a je poplatinováno.

Obchůdek Lolipop Vám nabízí nový, svěží, neotřelý, výrazný, ale také i něžný a romantický design šperků z křišťálové pryskyřice. Design šperků se u Lolipop zpracovává na míru každému rozměru naušnicovému komponentu zvlášť.

Nabízíme Vám proto, velmi kvalitní design v perfektně ostrém i barevném provedení. Nápaditost, hravost, kvalita motivu i celkového provedení šperku je u nás na prvním místě.

 

Veškeré motivy šperků, jsou autorské motivy Lolipop. Respektujte autorská práva!

 

+++ Třešničky na dortu...můžete zakoupit samostatně nebo si ho můžete zakoupit v sadě...V sadě naleznete naušničky se stávajícím rozměrem + kulatý přívěšek o průměru 2,5cm.

V případě zájmu o vyhotovení celé sady šperků, napište lolipáčkovy do pošty. Doba vyhotovení celé sady šperků na zakázku se pohybuje okolo 1-2 týdnů, dle momentální prac.vytíženosti. Dobu dodání Vám Lolipáček ihned upřesní.

 

TIP: Ptáček Lolipáček vás zve k návštěvě i dalších prodejních kategorií obchůdku. Kde jsou pro Vás nachystány šperky, které jsou krásné nejen v oušku a na krčku, ale také na zápěstí či prstíku.

Menu
--