Domů Zboží Od Veronika Indy

Tribal makrame náhrdelník s tyrkysem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce49 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
PayPalPayPal

Další zboží od Veronika Indy

Katalogové č.: 8881250
Zobrazení: 60x
Vloženo: 1.10.2017
Počet srdcí: 14x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

kámen tyrkys  3,5 x 3 cm

kolem krku nastavitelné až 74 cm

korálky skleněné a kamnenné

 

Tyrkys-Turquoise

Barva: Tyrkysový, zelený nebo modrý

Vzhled: Matný, mnohdy žilkovaný. Všechny velikostí

Vlastnosti: Tyrkys je nejúčinnější léčivý krystal. Přináší zotavení ducha i pohodu těla. Jedná se o ochranný kámen používaný odnepaměti na amulety. Údajně dokáže změnit i barvu, aby svého majitele varoval před nebezpečím nevěry. Umožňuje duchovní naladění a zlepšuje komunikaci mezi hmotným a duchovním světem. Položený na třetí oko zvyšuje schopnost intuice a usnadňuje meditaci. Umístěný na krční čakře zprošťuje starých přísah, slibů, zákazů a omezení. Umožňuje duši, aby se opětovně projevila ve své skutečné podobě. Zkoumá minulé životy a ukazuje, jak se stále dál a dál odvíjí vytváření vašeho ,,osudu" a nakolik je tento osud závislý na všem, čeho se v kterémkoli okamžiku dopustíte.

Tyrkys je očistný kámen. Rozptyluje negativní energii. Zajišťuje ochranu před znečištěním životního prostředí. Obnovuje rovnováhu a uvádí do vzájemného souladu čakry společně s jemným vyšším tělem. Ladí fyzické tělo na duchovní vibrace. Podle tradičních názorů spojuje tyrkys zemi s oblohou a přivádí k sobě
mužskou a ženskou energii. Jedná se o citlivý a vnímavý kámen, který udržuje rovnováhu, přispívá k seberealizaci a pomáhá hledat řešení problémů. Uklidňuje nervy svého nositele, pokud musí promluvit na veřejnosti.

V duševním životě dodává tyrkys sílu. Zahání sklony k mučednickému jednání a brání sebepoškozování. Při duševní práci pomáhá zachovávat klidnou mysl s nepolevující pozorností. Rovněž usnadňuje projevy tvůrčích schopností. V citovém životě stabilizuje jinak proměnlivé nálady a navozuje vnitřní klid. Podněcuje k romantické lásce.

V tělesné rovině tyrkys výtečně pomáhá při stavech vyčerpání, depresí a při návalech panického strachu. Jedna z jeho ochranných funkcích spočívá v potlačování vnějších vlivů a v odstraňování znečišťujících látek z atmosféry.

Léčebné využití: Tyrkys posiluje meridiány v těle a jemná energetická pole. Zlepšuje práci tělesného a duševního imunitního systému. Regeneruje tkáně, podporuje vstřebávání živin, pomáhá proti znečišťujícím látkám a virovým infekcím. Uzdravuje tělo jako celek, zejména však oči, včetně šedého zákalu. Snižuje přílišnou kyselost organizmu a blahodárně působí na dnu, revmatizmus a žaludek. Tento kámen funguje protizánětlivě a detoxikačně. Potlačuje křeče a bolesti.

Umístění: Lze umístit kamkoli, ale především na krk, třetí oko nebo solar plexus. Vyrábí se z něj vynikající elixír.

Zvláštní druh

Kromě společných druhových vlastností má tento druh tyrkysu následující rysy:

Tibetský tyrkys je zelený a oproti jasně modrému kameni se vyznačuje nepatrně odlišnými vibracemi. Mimořádně dobře poslouží při léčení zablokované krční čakry a potlačené schopnosti sebevyjádření. Dokáže sledovat rodovou linii, dokud neodhalí zdroj problému.

Menu
--