Domů Zboží Od ZooMarket

Tryptych náramků s drahokamy

450 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce80 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
PayPalPayPal

Další zboží od ZooMarket

Katalogové č.: 10046279
Zobrazení: 395x
Vloženo: 8.11.2018
Počet srdcí: 22x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

 Tryptych náramků s drahokamy, jaspis mořský sediment nefritové barvy, achát šedý matovaný, ametyst, rudraksha , křišťál s titaniovou úpravou temného duhového efektu, hematit s duhovou povrchovou úpravou 

cca 17 cm

 Křišťál je nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, jenž energii pohlcuje, uvolňuje a reguluje, uvádí ji do naprosté harmonie. Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí. Při meditaci dokáže odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Lze ho použít jako regulátor pro ostatní kameny.

 Rudraksha vytváří pozitivní energii pro tělo i duši, dokáže změnit karmu nositele. Tlumí stres a zklidňuje mysl, má protistárnoucí účinek.

 Ametyst je velmi mocný kámen s ochrannou sílou, má vysoké spirituální vibrace. Má silnou očistnou moc, vyvolává příjemné a ozdravující sny, je kamenem pravé, ryzí, emocionální lásky, posiluje věrnost. Zmírňuje bolesti hlavy, odstraňuje parazity.

 Šedý achát má projektivní energii a náleží elementu ohně. Ochraňuje nás, zmírňuje stres a obnovuje naši fyzickou energii.

 Jaspis sediment je kamenem, který povzbuzuje odvahu a přináší naději. Rozvíjí v našich srdcích lásku a klid, dodává energii a uklidně rozvířenou mysl. Usnadňuje komunikaci hlavně v olasti vyjádření vlastních pocitů.

    Menu
    --