Domů Zboží Od LENLINEN

Tunika Petra 100% len - černá L/XL

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od LENLINEN

Katalogové č.: 9575309
Zobrazení: 140x
Vloženo: 21.5.2018
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

košile/tunika/halenka

volný střih, netopýří rukáv

materiál 100% měkčený len

ručně ušito

Košile/tunika Petra

  • volný střih
  • s decentní výšivkou logem LENLINEN
  • 6 barevných provedení
  • 2 velikosti
  • vyrobeno v České republice

 

Univerzální lněná tunika hodící se jak do jarního, tak letního počasí. Díky jejímu střihu se cítíte pohodlně, můžete se volně pohybovat, schovat případné nedokonalosti a u toho všeho i krásně vypadat. Rukáv netopýřího tvaru je dost široký, aby se snadno ohrnul a tím se tunika stává více variabilnější. 

 

Pokud se chcete obléknout spíše formálně, kombinace s výraznými šperky v podobných nebo metalických odstínech je ideální volbou. Pro přirozenější, chcete-li přírodnější styl se náramně hodí šperky dřevěné nebo z přírodnin. A konečně pro letní a uvolněný styl je nejlepší lněnou tuniku přehodit přes plavky a vyrazit k vodě užívat léta :)

 

Materiálem je pevný 100% len s vysokou gramáži a všemi dokonalostmi i nedokonalostmi, které ke lnu patří. Všechny naše látky procházejí měkčením již při výrobě. Častějším používáním i opatrným praním se tunika ještě více zjemní a bude poddajnější. Mezi největší výhody lněného oblečení patří jeho termo-regulační vlastnost. Tzn., že i při vysokých teplotách příjemně chladí. Sklony k muchlaní jsou lněným výrobkům vlastní, ale bez nich by len nebyl lnem. Naopak mu tato vlastnost přidává na kráse, ležérnosti a komfortu z nošení. A bez nutnosti žehlení se určitě také obejdete :)

 

Při rozhodování o barvách Vám určitě pomůže vzorník látek, který Vám rádi poštou zašleme. Při rozhodování o velikosti doporučujeme důkladně měřit, tabulku velikostí najdete níže nebo se obracejte s dotazy na nás. Lněnou košili šijeme ve dvou variantách velikostí.

Osobní rada: S-M je pro hubené i ženy okolo 70 kg. L-XL už je opravdu široké, to zvolte pouze pokud běžně nakupujete ve větších velikostech jako XL a stejně Vám bude pořád volnější.

  

Důležité: V každém balíčku s oblečením najdete kromě voňavého dárku i podrobný manuál jak s oblečení zacházet a udržovat jej v co nejlepší kondici. Proto, prosím, pozorně čtěte!

    Menu
    --