Domů Zboží Od toSauer

Turky veselé příšerky pod kolena vel 56-86

Cena není dostupná
za 1 ks
varianty (1)
Turky veselé příšerky pod kolena vel 56-86
245 Kč za 1 ks
vyprodané
Tyto turky - nasrávačky nebo jak jim říkáte s originální příšeráckou nažehlovačkou jsou pohodlného střihu a umožňují všechny možné i nemožné akrobatické kreace.
Vyberte prosím variantu výše.
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od toSauer

Katalogové č.: 5297124
Zobrazení: 112x
Vloženo: 8.7.2014
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí zákazníčci, pomalu, ale jistě se snažíme změnit strategii prodeje, protože objednávek na individuální výrobu bylo již příliš a u toSauer jsme nestíhali plnit Vaše přání, v nabídce jsou tedy pouze věci, které jsou našity skladem, další "skladovky" budeme doplňovat.

Tyto turky - nasrávačky nebo jak jim říkáte :-) s originální  příšeráckou nažehlovačkou  jsou  pohodlného střihu a umožňují všechny možné i nemožné akrobatické kreace.

Turky můžete mít v délce pod kolena - pumpky nebo ke kotníkům - dlouhé. Cena zůstává stejná. Do poznámky napište pumpky nebo dlouhé.

Materál 100% bavlna  s atestem  pro děti do 3 let, proto je můžete mít v libovolné velikosti od miminka  i pro dospělého.

Vytvořila jsem tabulku velikostí pro lepší přehled....délky jsou včetně nápletů v pase a při spodním okraji nohavice. Guma je měřena v klidu. Délku upravuji dle přání zákazníka. Věřím, že Vám tabulka  pomůže s výběrem.

Menu
--