Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Turmalín elbait multicolor AA tromlovaný

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 14586163
Zobrazení: 13x
Vloženo: 19.3.2024
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Maličký, tromlovaný kamínek turmalínu elbaitu multicolor ve kvalitě AA. Na první dobrou v kamínku spatříme růžovou a zelenou, v detailu však můžeme najít i další barevné tóny, přičemž se barvy do sebe mísí, proto multicolor. Kamínek má tvar tenoučké tyčinky, je vhodný pro zapojení do jemného šperku. Energeticky takto vybarvený turmalín skvěle pracuje se srdeční čakřou, s více jejími vrstvami.

Víte, že nošení šperků s minerály je také velice účinnou formou krystalo-terapie? Nosíme-li takový šperk často na sobě, časem integrujeme do sebe jeho energii a posléze pocíťujeme zlepšení stavu (vlastností, schopností) v té danné konkrétní oblasti.

Zeleno-růžový elbait v sobě spojuje účinky zeleného a růžového turmalínu, v této kombinaci ideálně pracují se srdeční čakrou, vyvažují energie jin a jang a srdeční čakru harmonizují, posilují a aktivují. Pracují totiž ne s jednou, ale hned s více vrstvami tohoto energetického centra současně. Elbait se svojí zelenou (žluto-zelenou) barevnou složkou také pracuje dobře se solárem.

Turmalíny obecně patří do skupiny minerálů, se kterými v krystalo-terapii pracujeme, pokud chceme vyhledat nové příležitosti a možnosti. Otevírají nám dveře k novým začátkům, k rozšíření našich schopností, objevení skrytých talentů. Umožňují nám nový pohled na věci, přinášejí inspiraci, podporují úspěch v nových projektech, ve studiu. Celkově nám významně rozšiřují naše vědomí.

Všechny turmalíny mají velmi rychlé vibrace. Pro turmalíny jsou typické rýhy, táhnoucí se po  délce krystalů, čímž se zvyšuje jejich energetický tok. Černý turmalín obsahuje železo a je elektro vodivý. Svým energetickým působením výborně zprůtočňují tok našich energií v jednotlivých energetických centrech a tím také v celém energetickém systému. Tak je nejen čistí, ale i chrání, neboť se v takto ošetřených energetických centrech jen těžko uchytí nové, nežádoucí, těžké energie. Vytváří jakýsi ochranný štít kolem našeho energetického těla. Turmalíny jsou takové „urychlovače“ procesů, veškeré naší práce na osobnostním a duchovním růstu.

Rubelit (růžový turmalín)

Úžasně pracuje se srdeční čakrou. Jeho energie je velmi silná (tak jako ostatní turmalíny urychluje procesy, kterými procházíme). Současně je také klidně vyzařující a milující, léčivá, pomáhá nám uvolnit sevření srdeční čakry, pokud jsme se v důsledku nějakého traumatu, šoku, do tohoto stavu dostali a prožíváme emoční bolest.  Podporují nás v lásce sebe sama, jsou schopné léčit naše sebevědomí, nastavit naše hranice tak, abychom se v nich cítili dobře.

Verdelit (zelený turmalín)

Pracuje se srdeční čakrou i se solárem.

V oblasti čakry solár - v jeho energii dokážeme rozpoznat, zda situace, kterou prožíváme, s námi ladí, zda je pro nás přijatelná nebo bychom ji ve svém životě prožívat nechtěli. Pokud si tohoto budeme jasně vědomi a volíme ano/ne, solár se zaktivuje a naše jednání tomu bude odpovídat.

V oblasti srdeční čakry – účinně vede energii a dokáže z nás sejmout toxické myšlenky. Dokáže uklidnit naši mysl. Do našeho energetického pole přináší jangové (mužské) energie, čímž vyvažuje ty jinové (ženské) . Společně s růžovým turmalínem se doplňují a harmonizují tak srdeční čakru.

Rozměry: 1,5 x 0,45 x 0,3 cm.

Lokalita: Brazílie.

Moje pozn.: B5910.

Menu
--