Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Turmalín indigolit AA tromlovaný

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 14586251
Zobrazení: 33x
Vloženo: 19.3.2024
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Malý, tromlovaný kamínek petrolejově modrého turmalínu indigolitu ve kvalitě AA. Tvarem a velikostí je optimálně vhodný pro usazení do prstýnku. Turmalíny mají rychlé a prudké vibrace, urychlují veškeré procesy, kterými právě procházíme.

Turmalíny obecně patří do skupiny minerálů, se kterými v krystalo-terapii pracujeme, pokud chceme vyhledat nové příležitosti a možnosti. Otevírají nám dveře k novým začátkům, k rozšíření našich schopností, objevení skrytých talentů. Umožňují nám nový pohled na věci, přinášejí inspiraci, podporují úspěch v nových projektech, ve studiu. Celkově nám významně rozšiřují naše vědomí.

Všechny turmalíny mají velmi rychlé (a prudké) vibrace. Pro turmalíny jsou typické rýhy, táhnoucí se po  délce krystalů, čímž se zvyšuje jejich energetický tok. Černý turmalín obsahuje železo a je elektro vodivý. Svým energetickým působením výborně zprůtočňují tok našich energií v jednotlivých energetických centrech a tím také v celém energetickém systému. Tak je nejen čistí, ale i chrání, neboť se v takto ošetřených energetických centrech jen těžko uchytí nové, nežádoucí, těžké energie. Vytváří jakýsi ochranný štít kolem našeho energetického těla. Turmalíny jsou takové „urychlovače“ procesů, které právě prožíváme a veškeré naší práce na osobnostním a duchovním růstu.

Indigolit (modrý, petrolejově modrý turmalín)

Působení indigolitu je shodné se světle modrou variantou turmalínu v oblasti krční čakry, navíc pracuje i s čakrou třetího oka. Pomáhá rozvíjet smysl pro odpovědnost a etické jednání, věrnost a toleranci. Podněcuje k tomu žít lásku v pravdě a také cítění pro službu druhým. Vyvolává touhu duchovní volnosti.

Rozměry: 0,95 x 0,65 x 0,35 cm.

Lokalita: Brazílie.

Moje pozn.: B5000.

Menu
--