Domů Zboží Od SONYA PUESTA

TYRKYS PRAVÝ v kruhu SWAROVSKI

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od SONYA PUESTA

Katalogové č.: 13427355
Zobrazení: 90x
Vloženo: 6.7.2022
Počet srdcí: 21x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milé zákaznice, vkládám letní perlové a perleťové NOVINKY, vybírejte, objednávejte. STÁLE JE AKCE NA POŠTOVNÉ 30 KČ - domů na adresu.

Autorský originální náhrdelník s drobným TYRKYSEM PRAVÝM, ŘÍČNÍMI PERLAMI,  SWAROVSKI komponenty,  AMAZONITEM, se symbolem- KVĚT ŽIVOTA,  doplněné japonskými skleněnými perličkami zn. MIYUKI a TOHO, zakončený ozdobným magnetickým zapínáním se zirkony.

Prastarý symbol KVĚT ŽIVOTA, jeden ze základních tvarů tzv. posvátné geometrie. Zachycuje jakýsi náčrt neviditelných energií prapůvodního božského záměru, jak bylo všechno stvořeno. Podle posvátné geometrie může citlivý člověk proniknout díky tomuto symbolu do podstaty věci a pochopit svojí duši, tělo, mysl i okolní vesmír. Květ života má v člověku probouzet fascinaci a úctu k božskému.

Tyrkys usnadňuje přenos informací z nadpozemských sfér, pomáhá znát a žít pravdu. Pomáhá s inspirací, takže v praktické rovině ho využijí všichni kreativně pracující lidé, stačí se do něj jen zadívat.

  

Tyrkys se používá tisíce let jako velmi vzácný a cenný klenot a dekorační kámen. Aztékové ho vedle zlata, křemene a pár dalších minerálů vkládali do obřadních mozaikových předmětů. Nejznámější tyrkysy jsou ty z hrobu Tutanchamóna, ale najdeme je také ve výzdobě Tádž Mahálu.

Délka náhrdelníku kolem krku je 49 centimetrů, průměr kruhu SWAROVSKI 20 milimetrů.

KAŽDÝ ŠPERK JE ORIGINÁL.

Šperky před odesláním zkontroluji, polodrahokam vyleštím, přibalím informace o působení na Vaše tělo i duši, a také o zacházení se šperkem.

Šperky tvořím v nekuřáckém ateliéru s láskou a vášní, nabitém pozitivní energií z minerálů a polodrahokamů, které mě obklopují.

Všechny objednávky balím pečlivě do dárkové krabičky tak, aby i rozbalování byl pro Vás příjemný zážitek, používám obalový materiál, který dostal druhou šanci a zašlu Českou poštou v bublinkové obálce ihned po připsání částky na účet. 

Těším se na Váš zájem o moji tvorbu.

Menu
--