Domů Zboží Od bara S

Uchopovací míček pro náročnou mámu 2, vlna

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce115 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od bara S

Katalogové č.: 795934
Zobrazení: 136x
Vloženo: 6.4.2010
Počet srdcí: 131x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Vyšívaný uchopovací míček pro procvičování dětské motoriky. Kontrastní barevnost dítě zajímají a nutí jej míček obracet a sledovat. Ideální hračka pro zlepšení koordinace. V designu je uplatněna výšivka, každý kus je tak originálem. Pratelný jako vlna. Dodáván s podrobným návodem k údržbě. Průměr cca 85 mm.

Míček je vyroben z pevných kvalitních bavlněných látek (bílá část je nově ze zdravotního kepru) a plněný vlněným rounem určeným pro dětské hračky. Můžete si vybrat barevnost i vzor výšivky. V nabídce mám i výplň duté vlákno. Omezená serie.

Vyrobeno z lásky k dětem.

Modelka, která Vám míček předvádí si na něj ještě měsíc počká. 

Vše je předepráno v mýdlových ořeších. Nemusíte se bát barevné nestálostí, srážení, či alergických reakcí na běžné prášky.

Další dětské hračky a pomůcky naleznete zde.

Výrobek nemá atest pro děti do 3 let ( bližší info v profilu).

Proč výplň z vlněného rouna?

Rouno je termoregulační - okamžitě se přizpůsobují tělesně teplotě, nedochází tak k nadměrnému pocení, či pocitu chladu. Má schopnost pohlcovat vodu až do 35 procent své hmotnosti. Přitom zůstává na dotyk suché a vlhkosti se snadno zbaví, jakmile okolní prostředí přestane být vlhké.
Výrobky z ovčí vlny obsahují množství lanolínu vlnotuku (cca 0,1 %), který obaluje každý vlas. Chrání ho tak před znečištěním bakteriemi a jinými mikroorganismy, čímž se výrazně podílí na jeho regeneraci označované často jako samočisticí efekt vlny. Lanolin zároveň snižuje křehkost a lámavost vlasu a tím snižuje prašnost. Má uklidňující účinky na pokožku, zjemňuje ji a působí protizánětlivě. Proto se lanolín hojně používá v kosmetice.
Lanolín účinkuje i přes pokožku a tak snižuje revmatické bolesti, uklidňuje celé tělo a tím zaručuje klidný a rovnoměrný spánek. Vlna je antistatická. Její nízká prašnost, přítomný lanolin a schopnost odvádět vlhkost z lůžkoviny jsou nevhodným prostředím pro roztoče. Proto jsou produkty z ovčí vlny velmi vhodné vhodné pro alergiky.

Blog o Uchopovacích míčcích. 

    Menu
    --