Domů Zboží Od SONYA PUESTA

Úlovek z oceánů

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od SONYA PUESTA

Katalogové č.: 14069529
Zobrazení: 119x
Vloženo: 31.5.2023
Počet srdcí: 25x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Duchovně je PERLEŤ předně ochránkyní vnitřního prostoru, duchovní podstaty, léčí psychická zranění a staré rány. Působí něžně, ale umí být nekompromisní, když je nám ubližováno. Vlastně se k nám zlo snaží nepustit, a když, tak nám pomáhá ho přetavit na dobro, nebo učinit neškodným.

PERLEŤ navozuje zklidnění, posiluje a udržuje vztahy v bezpečí. Je symbolem nových začátků, přináší hojnost a plnohodnotný život.

PERLY jsou známé jako královny kamenů. Vždy byly jedním z ukazatelů hojnosti a moci. Perly byly ceněné kvůli jejich magické kráse králi, ale i obyčejnými lidmi. Byly známé a ceněné v mnoha kulturách už v dávné historii. V současnosti se považují za jeden z největších symbolů lásky a čistoty.

Skutečná ŘÍČNÍ PERLA vzniká ze zrnka písku po dobu 3 až 5 let. Lovkyně ji musí vyříznout z lastury ústřice a poté jí vloží do pytlíčku, připevněného u pasu.   

Délka náhrdelníku kolem krku je 45 centimetrů, průměr perleťového kruhu je 30 milimetrů, krab má 16 x 12 milimetrů, délka závěsu je 48 milimetrů.

Autorský originální krátký náhrdelník s kruhem z PERLETI, mosazným ozdobným exkluzivním komponentem, který je vykládaný ZIRKONY, ve tvaru kraba, BEZNIKLOVÝ, v kvalitě AAA, vhodný pro alergiky, na kruhu je stříbrná možská hvězdice se ZIRKONY. Bílé ŘÍČNÍ PERLIČKY, PERLEŤ ORANGE, penízky MUŠLOVINY, fasetované korálky z KŘIŠŤÁLU, celý náhrdelník jsem doplnila  japonským skleněným rokajlem zn. MIYUKI, v béžové, bílé, stříbrné barvě, NÁHRDELNÍK JE ZAKONČEN MAGNETICKÝM ZAPÍNÁNÍM.

V lidovém léčitelství existuje celá řada možností, jak duši i tělu pomoci navrátit ztracenou rovnováhu a navodit opět klid, pohodu a uvolnit své tělo. O tom, že nám může příroda v mnohém pomoci, svědčí také drahé kameny a minerály. Většina z nich má totiž nějaký úkol. A to nejen v duchovním světě, ale také při řešení některých zdravotních problémů. Většinou tyto poznatky pocházejí z dob dávno minulých.

NÁHRDELNÍK JE ORIGINÁL.

Všechny minerály mají vlastní jedinečnou vibraci, barvu, tvar i energii.

Vyberte si ten, který sedne právě Vám!

Šperky před odesláním zkontroluji, přibalím informace o působení na Vaše tělo i duši, a také o zacházení se šperkem. Minerály, krystaly jsou součástí přírody, stejně jako my, lidé. Tvořené po miliony a miliony let přirozenými zemskými procesy, vznikající při teplotách od 1.300 °C a tlaku tisíců atmosfér.

Šperky tvořím v nekuřáckém ateliéru s láskou a vášní, nabitém pozitivní energií z minerálů a polodrahokamů, které mě obklopují.

Všechny objednávky balím s láskou do dárkové krabičky tak, aby i rozbalování byl pro Vás příjemný zážitek, používám i obalový materiál, který dostal druhou šanci a zašlu Českou poštou v bublinkové obálce po připsání částky na účet. 

Konečná cena šperku se vždy odvíjí od vzácnosti- hodnoty polodrahokamu (stanoví dodavatel, dle ceny na burze polodrahokamů), který je jako hlavní komponent.

DÁRKOVÉ KRABIČKY VYTVÁŘÍM DLE VLASTNÍ FANTAZIE.

Aktuální nabídka

VŠECHNY ZÁKAZNICE OBDRŽÍ ŠPERK V TOMTO JEDINEČNÉM KOUSKU ZDARMA.

V případě, že byste chtěli podpořit moji tvorbu, můžete si ji vložit do košíčku za symbolickou cenu - ZVOLÍTE VE VARIANTÁCH.

https://www.fler.cz/zbozi/darkova-krabicka-na-sperky-a-drobnosti-13464808

DĚKUJI.

Příjemné vybírání na Fléru.

Těším se na Váš zájem.

Menu
--