Domů Zboží Od Roheryn

Undine ~ Šperk s amazonitem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Roheryn

Katalogové č.: 13793010
Zobrazení: 58x
Vloženo: 11.1.2023
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Amazonit (symbolika): velmi uklidňující kámen spojený se srdeční oblastí, napomáhá zklidnění mysli i těla, zároveň podporuje naši vitalitu a radost; vyrovnává mužskou a ženskou energii a navozuje tak přirozenou harmonii; pomáhá zbavit se přemíry egoismu a lpění..

Šperk vytvořený ze sytě tyrkysového kamínku amazonitu, který je zasazený do jemně se vlnící konstrukce s mými typickými detaily a strukturou v kovu..

Vzhledem k užitému materiálu a zpracování vám přívěsek vydrží věky :) Jak o přívěsky jednoduše pečovat, se dozvíte z letáčku, který přikládám do každé zásilky.


Velikost šperku (vč. očka) 5,2 x 1,8 cm.

Kámen je zasazený do originální, ručně vytvořené konstrukce z bezolovnatého cínu s příměsí stříbra a nerezové chirurgické oceli. Šperk je patinován a pro dlouhou životnost ošetřen antioxidantem. Je vhodný pro časté nošení, človíčky s citlivější kůží (alergiky) a můžete s ním i do vody.


Součástí každého šperku je pevná bavlněná voskovaná šňůrka, jejíž délku si přizpůsobíte podle sebe. Šperk zasílám v dárkové krabičce, spolu s kartičkou o "účincích" kamínku.

 

Menu
--