Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Úplněk roku 20

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 11271866
Zobrazení: 722x
Vloženo: 25.2.2020
Počet srdcí: 83x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Když vzniká šperk, čas neexistuje. Přesto si vybral výrazná data. Přívěsek je hotov a svůj odpočinkový čas si užívá ve svitu únorového úplňku 9.2.2020. Foceno za větrného odpoledne 22.2.2020.

Nerezový šperk podle vlastního autorského návrhu. Jeho koupí si pořizujete neopakovatelný kousek z mé dílny. Je opatřen výrobní značkou.

Přívěsek s dominantní kapkou opalitu (23 mm). Kámen je modravo medového vzhledu, je průsvitný, má leštěný povrch. Typický opalit. V přívěsku není připevněn na pevno, při manipulaci se hýbá.

Ušlechtilý nerez je atestovaný, netečný stálobarevný materiál. Neodírá se, nešpiní, neoxiduje, nemění svou barvu. Nerez je ve srovnání se stříbem nesrovnatelně pevnější a berevně stálý. V kombinaci s pečlivým zpracováním jde o šperk, který výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Nevyžaduje další údržbu. Běžné nečistoty můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem. Cín podle potřeby přeleštit Auronem (vata k cídění drahých kovů) nebo utěrkou na šperky.

Přívěsek je detailně prezicně filigránsky zpracován. Reliéf je členitý, prostorový, složitě proplétaný, příjemný na omak. Konstrukce je pevná a dobře odolává mechanickému poškození. S ohledem na kámen je potřeba dát pozor na upadnutí na tvrdou zem - kámen by při své velikosti mohl prasknout. Konce drátů jsou zapraveny, zabroušeny, zacínovány. Očka jsou spojená. Přívěsek Vám vydrží krásný celé roky.

Délka přívěsku je 70 mm, šířka 40 mm.

Váha přívěsku je 12,7 g.

Doporučuji zavěsit např. na jemný řetízek z chirurgické oceliZapínání je karabinka z chirurgické oceli a protikus. Délku je vhodné si určit přímo na míru. Upravím ji podle domluvy. Řetízek NENÍ zakalkulován v ceně (jeho hodnota je 200,-- Kč a v případě zájmu se o tuto částku objednávka navyšuje). Pokud o něj máte zájem, prosím uveďte do poznámky k objednávce. Cena je spočítaná pro délku 50 cm, změna délky nemá na cenu vliv.

Menu
--