Domů Zboží Od Ričizhor

Úsměv stojí méně než elektřina a dává více světla

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce160 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Ričizhor

Katalogové č.: 13986041
Zobrazení: 98x
Vloženo: 12.4.2023
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

video šperku

Autorský přívěsek z Apatitem

použita kvalitní nerezová ocel

33x18mm

Apatit: představuje styčný bod mezi vědomím a hmotou. Je to kámen, který podporuje filantropické sklony a vzbuzuje touhu po službě druhým. Apatit je naladěný na budoucnost, ale přesto dokáže spojovat člověka s jeho minulými životy. Je zdrojem psychických darů a duchovního naladění. Prohlubuje meditaci a zvyšuje tzv. hadí sílu neboli kundalini. Napomáhá komunikaci a sebevyjádření ve všech rovinách. Psychologicky apatit zvyšuje motivaci a vytváří rezervy energie. Vyvolává otevřenost, usnadňuje kontakt s ostatními lidmi, podněcuje k otevřenému jednání. Potlačuje lhostejnost a nepřátelství. Odstraňuje negativní postoje. 

Povzbuzuje tvůrčí schopnost a intelekt, pročišťuje zmatky a spory. Rozšiřuje vědomí a otevírá cestu pravdě. Tiší lítost, apatii a zlost. Snižuje podrážděnost a překonává citové vyčerpání. Uvolněním energie kořenové čakry odstraňuje zklamání a podporuje vášeň, v níž není přítomna vina.

Duševní rovina: zajišťuje spojení s duchovními průvodci pohybujicími se ve výrazně vyšších rovinách. Prospívá při pronášení projevů, podporuje komunikaci uvnitř skupiny, otevírá krční čakru a působí blahodárně na srdce a stavy citové nevyrovnanosti. Je vhodný pro meditaci, jasnočivnost a jasnozření. Je to velice mocný kámen, který nás pojí se zemskou energií a zemskými duchy a zlepšuje duchovní komunikaci se zvířaty, ptáky a vodními živočichy

Menu
--