Domů Zboží Od Kobayashi

Usmíření se.

415 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Dobírka
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Kobayashi

Katalogové č.: 5411787
Zobrazení: 59x
Vloženo: 18.8.2014
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný autorský prsten s diopsitem. Velikost kamene 1,4×1,1×0,9cm. Velikost prstenu 55 - 58 (vnitřní průměr kroužku 17,5mm - 18,5mm).

Vlastnosti: Diopsit je kamenem služeb, zvyšuje soucit. Povzbuzuje vás, abyste sloužili planetě skrze silný pocit sepětí se zemí. Duchovně učí skromnosti a napomáhá respektovat vaše skutečné pocity, podporuje vás v následování intuice a zvyšuje vaši schopnost cítění. Je užitečným léčitelem psychických obtíží, učí ceně důvěry a odpuštění a pomáhá smířit se s kýmkoli nebo čímkoli, co vám v minulosti ublížilo. Mírně vás tlačí k provedení prvního kroku. Pokud jste vždy cítili, že něco postrádáte, ale nevěděli jste jistě, co to je, diopsit vám jemně umožní tuto informaci uvolnit a uvědomit si své dary. Z mentálního hlediska diopsit prospívá zálibám nebo vysokoškolskému studiu, protože podporuje intelektuální vlohy a umění analýzy. Dlouhá léta se používal jako podpora při studiu matematiky. V pocitové oblasti je diopsit blahodárný pro ty, kteří nedokáží dát najevo svůj zármutek. Cítíte-li se přetíženi nebo zahlceni životními nesnázemi, umožní vám žít život s uznáním a radostí. Po fyzické stránce diopsit zlepšuje rekonvalescenci po zraněních nebo vážných chorobách. Černý diopsit ladí s kořenovou čakrou a čakrami země stejně jako s telurovými proudy země a přivádí je zpět do rovnováhy a harmonie.

Léčivé účinky: Diopsit podporuje buněčnou paměť, plíce, oběh, hormonální rovnováhu a krevní tlak. Upravuje fyzickou slabost, rovnováhu kyselosti a zásaditosti, je vhodný při zánětech, bolestech svalů a křečích, stresu, prospívá ledvinám a srdci.

Umístění: Podle potřeby.

    Menu
    --