Domů Zboží Od Kobayashi

V radosti tvořením.

1 250 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce180 Kč
Dobírka
Optimální doprava dle prodejce180 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Kobayashi

Katalogové č.: 13421002
Zobrazení: 12x
Vloženo: 2.7.2022
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Další kousek z mé autorské tvorby. Ručně vyrobený prsten s pleteným kroužkem a překrásným karneolem z Botswany. Použita nerezová ocel, slitina cínu a stříbra v poměru 97% cínu 3% stříbra. Velikost kamene 2,9x1,8x0,5 cm. Velikost prstenu 57-61 (vnitřní průměr kroužku 18,1-19,4 mm).

Vlastnosti: Karneol vás uzemní a ukotví v současné realitě. Jedná se o stabilizující kámen s vysokou energií. Výborně obnovuje vitalitu, motivaci a účinně stimuluje tvořivé schopnosti. Vhodný pro dramatické situace. Dokáže čistit jiné kameny. Psychologicky propůjčuje karneol schopnost vyrovnat se s průběhem životního cyklu a zahání strach ze smrti. Dodává odvahu, přináší pozitivní pohled na život, rozhání apatii a motivuje k úspěchu v podnikání i dalších oblastech. Karneol je užitečný při překonávání závislostí všeho druhu. Tento kámen vám pomůže získat víru v sebe sama stejně jako v to, co vnímáte kolem sebe. Pomáhá proniknout až k samým kořenům toho, co vám znepříjemňuje život, a dodává sílu k vytrvalému jednání. Duševně karneol zlepšuje schopnost analýzy a přináší jasnější vnímání okolního světa. Při meditaci odstraňuje rušivé myšlenky a pomáhá naladit denní snění na všední realitu. Přináší ostřejší koncentraci a odhání duševní apatii. V citové oblasti je kámen mocným ochráncem před závistí, vztekem a zlobou – ať už vaší vlastní, nebo ze strany jiných lidí. Utišuje zlost a brání vzniku negativních citů, jež nahrazuje láskou k životu.

Umístění: Používá se jako přívěsek nebo spona na opasek. Lze jej umístit i přímo na tělo. Karneol položený blízko vstupních dveří zajišťuje ochranu a zve do domu hojnost.

Očista: Pod proudem vlažné vody, nebo přes noc v misce vody společně s křišťálem. Kameny nabíjíme na přímém slunci často a co nejdéle.

    Menu
    --