Domů Zboží Od Eliott

Valentýnská-jsi milovaná

222 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Eliott

Katalogové č.: 12223544
Zobrazení: 38x
Vloženo: 11.2.2021
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Origilnální autorská sójová svíčka je 100% přírodní a ekologická. Sójová svíčka není vedlejším produktem ropy jako parafín, tudíž při hoření nevznikají rakovinotvorné splodiny. Bavlněný knot, ručně plněná. Vlastní návrh.

Bezpečnostní opatření, pokyny o používání a norma jsou součástí balení.

Balení 100ml.

Lze darovat ke svatbě, narozeninám, svátku, promoci, mamince, paní učitelce, babičce, kamarádce. Možno využít jako propagační dárky-lze umístit firemní či reklamní logo do své firmy, obchůdku, kavárny aj....

Nekopírovat na výrobek se mohou vztahovat autorská práva.

Přírodní geneticky neupravovaný rostlinný sojový vosk KeraSoy.Tento produkt má certifikát, že je 100% přírodní. Vyroben ze sojových bobů a neobsahuje žádné pesticidy, herbicidy ani ropné příměsi (parafín). Při hoření nevylučuje žádné škodliviny. Použití/obsah:sojový vosk, bavlněný knot, přírodní esenciální oleje nebo isušené květy.
Bezpečnostní pokyny při užívání svíček: před každým zapálením zkraťte knot na 1cm. Svíčku umístěte pouze na nehořlavý povrch, nenechávejte hořet svíčku v blízkosti hořlavých předmětů.Chraňte děti a domácí zvířata před svíčkou. Dbejte na to, aby se do tekutého vosku nedostalo cizí těleso. Nenechávejte hořet svíčku bez dozoru. Nenechávejte svíčku v průvanu. Postavte svíčku rovně na hladký nehořlavý povrch. Nepohýbujte svíčkou během hoření. Nenechávat hořet, pokud by se knot nakláněl, ihned zfoukněte svíčku a nechte vosk zatuhnout. Pokud se na přírodním bavlněném knotu udělá kulička, zastřihněte a až potom zapalte. Maximální doba hoření 1hod. Norma ČSN EN 15494 určuje bezpečnostní značení svíček určených k hoření v místnostech.
    Menu
    --