Domů Zboží Od tupa

Vally

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty

Další zboží od tupa

Katalogové č.: 7841914
Zobrazení: 177x
Vloženo: 9.10.2016
Počet srdcí: 22x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Variabilní náhrdelník s tromlovanými zlomky minerálů.  Cínované tyčinky s korálem, karneolem, tyrkenitem a hematitem jsou dlouhé 7 cm a jsou zavěšené na kulatém koženém řemínku, dlouhém 46 cm - lze upravit. Jsou leštěné a ošetřené antioxidantem. Je možné je sundat a kombinovat podle přání.

Granát

 Je kamenem se silnou schopností dodávat energii. Přináší podle potřeby klid nebo touhu. Varuje před blížícím se nebezpečím, od pradávna využíván jako amulet. Povzbuzuje lásku a oddanost. Napravuje citovou disharmonii. Upevňuje vztahy. Pomáhá v životních krizích, hlavně v situacích , kdy člověk neví kudy kam. Dodává odvahu a naději. Dodává sebedůvěru, podněcuje aktivitu a posiluje pud sebezáchovy.

Lev, Skopec, Štír

Karneol je stabilizující kámen s vysokou energií. Dodává odvahu, klid, trpělivost a harmonii, pozitivní pohled na život. Motivuje k úspěchu. Tiší vztek, žárlivost a závist, rozptyluje deprese a negativný myšlenky. Dodává výřečnost a posiluje sebedůvěru. Navozuje klidný spánek, zahání noční můry. Ve starém Egyptě byl karneol, podobně jako jaspis, nazýván krví Isidinou.


Beran, Blíženci, Panna, Rak, Štír

Hematit

Silný kámen pomáhající posílení psychiky. Zahání nejistotu a beznaděj, upevňuje vnitřní klid, vůli, odvahu a rozhodnost. Používá se jako zdraví chránící amulet. Hematit se používá jako krev očišťující a zklidňující kámen, a to jak energeticky tak i fyzicky. Uzemňuje, ochraňuje, uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha. Odstraňuje vše nepříznivé nastoluje klid, mír a harmonii. Zvyšuje sebevědomí, schopnost přežít a ženám překonat plachost. Přispívá k soustředění, zlepšuje paměť, pomáhá bojovat s přejídáním, kouřením a dalšími špatnými návyky.

Beran, Štír, Skopec

Menu
--