Domů Zboží Od Hydys

Vánoční AKCE - (P 10) Smaragdový

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna120 Kč
Zásilkovna - na adresu130 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Hydys

Katalogové č.: 2255544
Zobrazení: nově vloženo
Vloženo: 9.12.2011
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Dárkově baleno s Certifikátem * Pro Radost je přidán dárek ♥ *** Nově ZÁSILKOVNA ♥ Dobírka bude odeslaná pouze se závazným vyjádřením, že si jí určitě vyzvednete, napsat při objednávání do POZNÁMKA*** Moc Děkuji ***

Tato pyramidka je vyrobena při úplňku - bude mít silnější vibrace a rychlejší tok energií. Objednáváte konkrétní ks dle vyobrazení.

Vánoční dárek ode mne pro vás - tuto sérii orgonitů jsem zlevnila z ***280,- na 230,- Kč*** když budou ty Vánoce...

Orgonitová energie je velmi silná a účinná, ale nenahrazuje odbornou lékařskou péči a neumí dělat zázraky...

Orgonitová pyramidka obsahuje více druhů kovových špon, křišťál a různé druhy polodrahokamů ( dle programování ), velmi kvalitní čirou pryskyřicí bez příměsí ( používá se i ve zdravotnictví )

Jak si vybrat ten správný orgonitek pro sebe?

Vždy použít vlastní intuici - něco vás zaujme : barva, tvar, třpytivý záblesk v orgonitku, vnímavější vidí v seskupení špon bytosti, zvířátka..., obliba polodrahokamu, vnitřně již tento první krok při výběru dává předpoklad, že napojení bude rychlejší.

P 10 - pyramidka je universální s vlastnostmi jako každý orgonit - rozráží geopatogenní zóny, eliminuje elektromagnetická záření, dodává energii - dosah orgonové energie do 3 - 5m ( dle vnímavosti majitele ). Obsahuje křišťál a smaragd, ve spodní části spirálku.

Smaragd - polodrahokam známý jako ,,vábič majetku,, přisuzuje se mu schopnost majiteli přinášet materiální hodnoty. Léčebně vhodný k omlazování orgánů/regeneraci, odstraňuje blokády.Podporuje paměť a soustředění. Je symbolem absolutní lásky a spojení duchovna s materií. Darem harmonie pro srdce.

Křišťál - zesilovač a aktivátor orgonitové energie - přes křišťálek nám orgonit dodává energii, vitalitu, životní sílu. Také ze svého okolí odstraňuje škodliviny ( škodlivé výpary, smog, záření z elektrospotřebičů, z PC ....) Paměťová buňka země...

Hmotnost +-20g, 3,5 x 3,5 x 2cm  - rozměr.

Barva :  čirá s odlesky špon a polodrahokamu

Chcete-li zesílit účinky orgonitu přiobjednejte si křišťálovou pyramidku

Před odesláním každý orgonitový energetizer nabíjím vlastní energií přes kyvadlo.

    Menu
    --