Domů Zboží Od janinka20

Vánoční dárkové balení svíce - jehlan

207 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 18.10.2024 00:00 z důvodu "Dočasně uzavřeno".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 18.10.2024 00:00 z důvodu "Dočasně uzavřeno". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: sklademTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od janinka20

Katalogové č.: 1286777
Zobrazení: 36x
Vloženo: 4.12.2010
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Svíce ze 100% čistého palmového vosku, výška 12cm, prům.7,5cm, velký výběr barev, balení vč. skleněného podstavce pod svíčku. Krásný dárek nebo pozornost. Možnost zakoupit svíce i bez dárkového balení.

Svíce z palmového vosku:

Krystalizace vosku svící vytváří nenapodobitelnou strukturu povrchu svíce, což dělá svíce esteticky velmi zajímavé a jedinečné.Palmový vosk je ve srovnání s parafínem velmi tvrdý a i v teple tvarově stálý. V letních měsících tedy nedochází ke kroucení svící ani jiným tvarovým deformacím.Díky čistému přírodnímu krystalickému vosku, pečlivému ručnímu zpracování hoří svíc dlouho jasným, klidným plamenem bez kouře. Při hoření vzniká světlo, které svojí barvou navodí pocit pohody, klidu, harmonie a radosti.

Svíce  nejsou parfemovány, proto při hoření nedochází k případnému nepříjemnému dráždění dýchacích cest u malých dětí a u osob citlivých a alergických. Jsou vhodné do uzavřených prostor, kde při větší koncentraci hořících svíček nehrozí dráždění vlivem nevhodné parfémace jako u běžných svící. Krystalizace vosku svící vytváří nenapodobitelnou strukturu povrchu svíce, což dělá svíce esteticky velmi zajímavé a jedinečné.

Palmový vosk je ve srovnání s parafínem velmi tvrdý a i v teple tvarově stálý. V letních měsících tedy nedochází ke kroucení svící ani jiným tvarovým deformacím. Díky čistému přírodnímu krystalickému vosku, pečlivému ručnímu zpracování hoří svíce dlouho jasným, klidným plamenem bez kouře. Při hoření vzniká světlo, které svojí barvou navodí pocit pohody, klidu, harmonie a radosti. Svíce nejsou parfemovány, proto při hoření nedochází k případnému nepříjemnému dráždění dýchacích cest u malých dětí a u osob citlivých a alergických.Svíce jsou vhodné do uzavřených prostor, kde při větší koncentraci hořících svíček nehrozí dráždění vlivem nevhodné parfémace jako u běžných svící.

 

    Menu
    --