Domů Zboží Od Bon Savon

Vánoční Marcipán - Přírodní Mýdlo

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce230 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Bon Savon

Katalogové č.: 6828213
Zobrazení: 304x
Vloženo: 10.11.2015
Počet srdcí: 77x
CPNP číslo zaevidováno
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: V předvánočním období objednávky vyřizují a expeduji maximálně do dvou dnů od zaplacení. Všechny výrobky mám skladem! Děkuji a těším se:-))) ❤️

          UNIKÁTNÍ CHUŤ MANDLÍ

- Vánoční Kolekce - Limitovaná edice -

Mýdlo vyrobené tradiční metodou za studena, která zaručuje, že při výrobě jsou zachovány výjimečné vlastnosti jednotlivých složek z vysoce hodnotných rostlinných olejů.

Aktivní složky:

Bambucké máslo - dokonale hydratuje a regeneruje velmi suchou a namáhanou pokožku, má protizánětlivé účinky a přirozený UV-faktor cca 4. Chrání před nepříznivými vnějšími vlivy prostředí (slunce, vítr, mráz) a zároveň zvyšuje odolnost kůže vůči infekcím a chorobám. Zklidňuje a regeneruje pokožku postiženou ekzémy a lupenkou. Je vhodné k regeneraci pleti obličeje i celého těla, celkově zjemňuje a zvláčňuje.

Mandlový olej - se po staletí řadí mezi nejluxusnější kosmetické oleje. Je vhodný pro každý typ pleti. Zklidňuje podrážděnou dětskou pokožku od prvních dnů po narození. Tlumí projevy lupenky, akné a ekzémů různého původu. Olej je bohatý zejména na vitaminy (hlavně E), minerály a nenasycené mastné kyseliny, které pomáhají pří obnově a regeneraci pokožky. Mandlový olej hydratuje a pečuje o pokožku v každém věku a obnovuje její přirozenou hydro-lipidní rovnováhu.

Olivový olej - je známý svými zázračnými vlastnostmi už od starověku. Zabraňuje vysušování pokožky a zároveň i tvorbě vrásek. Vyživuje a zjemňuje pokožku, udržuje její přirozenou vlhkost. Má ošetřující a regenerační účinky.

Kokosový olej napomáhá vyhlazování pleti a redukuje vrásky. Dlouhodobě hydratuje a zvláčňuje pokožku, snadno se vstřebává a nezanechává nepříjemný pocit mastnoty, což ocení zejména lidé s mastnější pletí. Má protizánětlivé, zklidňující, antibakteriální vlastnosti. Je bohatý na antioxidační látky a zpomaluje proces stárnutí. Stimuluje přirozené regenerační procesy buněk a tím podporuje schopnost pleti obnovit se vlastními silami.

Zelený austrálsky jíl. 

Esenciální olej z hořkých mandlí. 

Hmotnost: + 140 g

Cena za jeden kus.

Cena poštovného bude upřesněna dle množství a objemu objednaného zboží.

 

Menu
--