Domů Zboží Od pepadana

Vánoční postavička - Kočičí záchranář

344 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený250 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od pepadana

Katalogové č.: 3128129
Zobrazení: 15x
Vloženo: 13.10.2012
Počet srdcí: 70x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Na poštu jezdím podle potřeby zpravidla dvakrát týdně. Pokud na doručení spěcháte, připište to prosím do poznámky k objednávce. Děkuji!

Jednoho chladného sychravého večera možná uslyšíte za dveřmi mňoukání. Otevřete dveře a tam bude sedět koťátko. Hladové a promrzlé. Dáte mu teplé mlíčko a suchou housku; ono je sní tak rychle že se budete bát aby se neudusilo. Pak se na vás zase podívá obrovskýma očima a tiše smutně mňoukne. Jistěže ho vemete domů, vždyť je tam taková zima. A od té doby máte kočku. Kočky. Napořád. Na celý život. Někdy si řeknete, proč to kotě přišlo zrovna k vám, proč nešlo k sousedovi - tomu hladovci. Nebo k té protivné ženské odnaproti. Ale to kotě nepřišlo! Přinesl ho Kočičí záchranář a posadil ho k vám na práh, protože je to jeho práce a protože zná lidské duše.

Vánoční postavička je universální, protože může být čímkoliv budete chtít. Talismanem, skřítkem, děťátkem, andílkem i Ježíškem.  Může být dárečkem, dekorací na vánoční stůl nebo ozdobou na vánoční stromeček.

Pokud byste si přáli mít postavičku jako ozdobu stromečku, napište a já jí přidělám na kapucku malé nenápadné poutko

Vánoční postavička je plstěná suše - jehlou. Je uplstěná z vlny šetlandských oveček velice pevně, natvrdo, a na povrch je připlstěný kožíšek z velmi jemného merina, na pohlazení je postavička měkká , hebká a velice příjemná. Ke kapucce má vlascem přišitou rolničku, celková výška postavičky je 8cm, hezky se vejde do dlaně.

Kapsičku je možné dokoupit.

 

Menu
--