Domů Zboží Od pepadana

Vánoční postavička Stromečkový zahradník

355 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený250 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od pepadana

Katalogové č.: 3121414
Zobrazení: 11x
Vloženo: 10.10.2012
Počet srdcí: 113x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Na poštu jezdím podle potřeby zpravidla dvakrát týdně. Pokud na doručení spěcháte, připište to prosím do poznámky k objednávce. Děkuji!

Stromečkový zahradník má důležitou práci: od jara pěstuje vánoční stromečky. Do podzimu jeho stromečky moc nevyrostou, ale on sám je maličký, takže mu to vůbec nevadí. Před Štědrým dnem roznáší stromečky těm, kteří stromeček nestihli koupit, nebo ho dokonce ani nechtěli. Trochu se bojí lidí, takže stromeček jen nastraží na cestu. A vy, kteří jste si mysleli, že letos stromek nebude, ho najdete pohozený nekde u domu. Budete si myslet, že stromeček někdo zahodil. Jistě si ten člověk koupil lepší, větší a rovnější. A tohohle malého chudáčka prostě nechal tak. A vám toho smrčku najednou přijde líto. Leží tu ve sněhu, nikdo ho nechce. Tak si ho doma ozdobíte a budete mít jedny z nejkrásnějších vánoc. Protože tenhle stromek je přeci kouzelný. Nevyčaruje vám dárky ale vánoční atmosféru a ta je na vánocích to nejhezčí.

Vánoční postavička je universální, protože může být čímkoliv budete chtít. Talismanem, skřítkem, děťátkem, andílkem i Ježíškem.  Může být dárečkem, dekorací na vánoční stůl nebo ozdobou na vánoční stromeček.

Pokud byste si přáli mít postavičku jako ozdobu stromečku, napište a já jí přidělám na kapucku malé nenápadné poutko

Vánoční postavička je plstěná suše - jehlou. Je uplstěná z vlny šetlandských oveček velice pevně, natvrdo, a na povrch je připlstěný kožíšek z velmi jemného merina, na pohlazení je postavička měkká , hebká a velice příjemná. Ke kapucce má vlascem přišitou rolničku, celková výška postavičky je 8cm, hezky se vejde do dlaně.

Menu
--