Domů Zboží Od sarkas

vázička "Oblázek" s puntíky

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík do ruky350 Kč
Česká pošta - balík na poštu350 Kč
Česká pošta - EMS250 Kč
Zásilkovna150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od sarkas

Katalogové č.: 8431702
Zobrazení: 239x
Vloženo: 8.4.2017
Počet srdcí: 56x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážení a milí zákazníci, od 1.5. do 10.5. mám dovolenou. Objednávky přijaté v těchto dnech přijmu vyřídím, ale zabalím a odešlu, až se vrátím. Děkuji za pochopení ♥.Š.

Malá porcelánová vázička na drobné suché i živé kvítky. Působivá i jako jarní či velikonoční dekorace, protože připomíná vajíčko. Ale inspirovala jsem se hlavně vodou a tvarem oblázku, který je voda schopna "vytvořit".

Velikost 10,7 x 7,5 cm. Výška 7 cm.

Pouze jeden kus, jako na fotografii.

Vázička je vyrobena z francouzského porcelánu, který je pálený na 1250°C. Vázička je uvnitř celá glazovaná, takže samozřejmě nepropouští vodu. Na glazuře po celé ploše vázičky jsou puntíky - jsou to polomatná místečka, která nejsou pokrytá glazurou. Vázičku lze vkládat do myčky.

V nabídce ještě čistě bílé, nebo černé "Oblázky".

Upozornění : Na vázičkách se mohou vyskytnout lehce viditelné spáry po nalívání do formy, která se skládá ze dvou částí.
Francouzský porcelán, není tak úplně sněhově bílý jako klasický tvrdý porcelán z porcelánek pálený na 1400°C. Francouzský je trochu našedlý-nažloutlý, rozdíl v bělosti se ale pozná pouze, pokud dáte oba vedle sebe. Během laborování s tímto druhem porcelánu se mi podařilo docílit celkem dobré bělosti.
.

 

Dárkově baleno v kartonové krabičce. Mohu připojit ručně psané věnování na papíře nebo na krabičku. Napište do poznámky k objednávce, pokud máte o věnování zájem.

Menu
--