Domů Zboží Od kasiopea88

Ve víru ohně

188 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od kasiopea88

Katalogové č.: 7993535
Zobrazení: 69x
Vloženo: 17.11.2016
Počet srdcí: 36x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Přívěšek z ohnivého achátu a profilovaného nerez drátu. Výška přívěšku je 4 cm. Je zavěšen na nerez obruči. Kámen je očištěný a nabitý.

Vlastnosti: Ohnivý achát udržuje pevné spojení se zemí. Jeho energie působí uklidňujícím způsobem, přináší pocit bezpečí a jistoty. Jakožto krystal se silnými uzemňujícími účinky dokáže poskytnout oporu v těžkých chvílích. Ohnivý achát má značné ochranné účinky, zejména proti uhranutí. Vytváří kolem těla ochranný štít, odráží negativní síly zpět k jejich zdroji, aby původce špatného pochopil, co ve skutečnosti činí.

V tělesné rovině je ohnivý achát spojen (jak napovídá už jeho jméno) s živlem ohně a napomáhá sexuálním aktivitám. Zažíhá kořenovou neboli základní čakru a podněcuje vitalitu na všech rovinách. V duševním životě ohnivý achát odstraňuje strach a zajišťuje pocit naprostého bezpečí a jistoty.

Léčebné využití: Tento kámen léčí žaludek, nervy, systém žláz s vnitřní sekrecí a poruchy oběhového systému. Prospívá zraku, posiluje noční vidění a pročišťuje zrak na vnitřní intuitivní i vnější tělesné úrovni. Rezonuje s meridiánem zvaným trojitý ohřívač a lze jej použít k obnovení rovnováhy, neboť z těla odstraňuje návaly horka. Ohnivý achát přináší tělu vitalitu a chrání jeho energii před vyhořením. Pokud je položen na vyhořelou čakru postará se jemně o její nové napojení. Na nejjemnější úrovni pročišťuje ohnivý achát éterické bloky a dodává energii auře.

    Menu
    --