Domů Zboží Od Ričizhor

Ve znamení Kaštanu

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce180 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Ričizhor

Katalogové č.: 8418333
Zobrazení: 10x
Vloženo: 3.4.2017
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorská spona do vlasů z Kaštanového dřeva - ručně vyřezávaná

- použita kvalitní francouská mechanika - made in france

- velikost 111x56 mm

- ošetřeno olivovým olejem

Kaštan - Spolehlivý a tvrdohlavý

15.5.-24.5. a 12.11.-21.11. 

Mohutný košatý strom poskytující  blahodárný stín i v největších parnech. Pod jeho korunou najde ochranu každý, kdo ji skutečně hledá. Člověk narozený ve znamení Kaštanu má smysl pro spravedlnost, hájí práva svá i bližních. Zastane se slabších a nemocných. Těší ho rodinný život, je oddaným partnerem.

V kritické situaci dokáže pohotově reagovat, zachová klid a pevné nervy. Kaštan bývá zvědavý a společenský. Zajímají ho lidé i jejich problémy a setkáváním s nimi se stává moudrým. Nepříjemnou stránkou jeho společenských aktivit je skon ke klevetám a jízlivosti.

Osud Kaštanu závisí na okolnostech – má-li štěstí a milujícího partnera, dostane se vysoko. Nikdy se nevzdává a proti překážkám bojuje vytrvale. Většinou vítězí.

Lidé ve znamení Kaštanu

Člověk zrozený ve znamení Kaštanu je stejně jako jeho symbolický strom houževnatý ochránce svého nejbližšího okolí. Tito lidé mívají silně vyvinutý smysl pro spravedlnost, nikdy nebývají hluší k potřebám slabších. Dokážou bojovat do posledního dechu, pokud se někde děje bezpráví. Nejednají ukvapeně, vždy si vše pořádně promyslí, než začnou rázně a efektivně jednat.

Kaštan často bývá svým okolím považován za tvrdohlavého a nekompromisního, ale to jen proto, že se svých zásad nevzdává ani přes mínění okolí. Jakožto důvěrník mnoha lidí čerpá i z jejich poznatků, které ho obohacují a posunují dál. Jeho společenská a zvědavá povaha je nezřídka příčinou nechtěných klevet.

Vztahy

Tito lidé dokážou být velmi dobrými společníky, zvláště u osob opačného pohlaví, které je velmi přitahuje. Trvalé svazky navazují v pozdějším věku, protože si v mládí raději užívají volnosti a rádi podléhají pokušení. Ovšem najdou-li vhodný protějšek, tento vztah rozboří jen zrada. Netolerují nevěru a dokážou se náležitě pomstít. Umění odpouštět není jejich silnou stránkou.

Zdraví

Zdraví zrozenců Kaštanu je závislé na jejich psychické pohodě. Nejsou-li vyrovnaní a potýkají se s nějakým problémem, mohou upadat do dlouhodobé deprese, což se časem projeví i na jejich fyzickém zdraví.

Práce

Lidé narození v tomto znamení jsou velmi komunikativní a dokážou naslouchat druhým, proto se uplatní například jako obchodníci, učitelé, průvodci, ale i barmani.

Menu
--