Domů Zboží Od AteliérM

Ve znamení Panny - kolorovaná perokresba

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce162 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od AteliérM

Katalogové č.: 9894462
Zobrazení: 234x
Vloženo: 21.9.2018
Počet srdcí: 20x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Originál autorské perokresby, kolorované akvarelovými barvami. Motiv je 6. znamení horoskopu Panna - Virgo (23.8. - 22.9.), obsahující latinský název a symbol. Signováno. Rozměry obrázku jsou 24 x 32 cm. Cena je bez pasparty a rámečku. (Informace o datech je obecná, v některých letech je počátek a konec trošku jinak, přesně je třeba dohledat podle roku narození.)

Vládcem tohoto znamení je Merkur. Jde o znamení ženské, zemské a pohyblivé. Spolu s Rybami se jedná o nejslabší znamení zvěrokruhu, jeho silné obsazení způsobuje pracovitost a smysl pro realitu, praktičnost, které dodává zemský živel, silné analytické a syntetické schopnosti. Ženská polarita a pohyblivá znamení ubírají na sebedůvěře a koncentraci na důležité cíle, proto je znamení Panny spojeno s představou zaobírání se nepodstatnými detaily, jde většinou o lidi, kteří se dobře cítí v podřízené pozici. Dává pedagogické dispozice.

Fotografie s paspartou z kvalitního bílého papíru v bílém rámečku o rozměru A3 je ilustrativní, po dohodě je možné takto zaslat za příplatek 100,- Kč.

Tento výrobek se účastní soutěže klubu Polární záře.

 

Menu
--