Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Velká Morava s aventurinem

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 8762311
Zobrazení: 147x
Vloženo: 19.8.2017
Počet srdcí: 47x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Toulání historií a krajinou s prvním nádechem podzimu. Taková je inspirace a současný pohled na velkomoravský šperk.

Koupí těchto náušnic si pořizujete originální šperk z mé dílny. Působí velmi jemně, rafinovaně, romanticky.

Vyrobeny jsou z atestovaného nerezu, bezlovnatého cínu s obsahem stříbra a hypoalergenního Osteofixu. Středu dominuje   kulička aventurínu (průměr 6 mm). Kámen má jemnou zelenou barvu, leštěný povrch. Kámen je průsvitný.

Ušlechtilý nerez je atestovaný, netečný stálobarevný materiál. Neodírá se, nešpiní, neoxiduje, nemění svou barvu. Nerez je ve srovnání se stříbem nesrovnatelně pevnější. V kombinaci s pečlivým zpracováním jde o šperk, který výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Vydrží Vám krásný i více generací.

Nerez nevyžaduje další údržbu. Běžné nečistoty můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem. Cín podle potřeby přeleštit Auronem (vata k cídění drahých kovů), utěrkou na šperky nebo švédskou utěrkou.

Náušnice jsou precizně, detailně a profesionálně vypracovány. Výplet je velmi jemný, filigránský. Konstrukce je velmi pevná a v kombinaci s materiálem výborně odolává mechanickému poškození. Náušnice jsou lehoučké a příjemně se nosí. Můžu je doporučit ke stálému nošení.

Všechny konce drátů jsou pečlivě zapraveny, zabroušeny, zacínovány. Náušnice se nikde nezachytávají. Zapínání je v Osteofixu - jde o hypoalergenní materiál používaný ve zdravotnictví. Nereaguje s kůží, skvěle se osvědčil i při zvýšené citlivosti na kovy. Zapínání je součástí konstrukce náušnice. Při zapnutí se volný konec zacvakne do protikusu (ouška). Je nutné takto zapnout - zabezpečíte tak náušnici před vyklouznutím.

Průměr náušnice je 24 mm, celková délka 30 mm. Jedna náušnice má hmotnost 2,3 gramy.

Na přání můžu vyrobit doplňky k sadě - např. náhrdelník, přívěsek, náramek, prsten, sponu, ...  Kontaktujte mě vnitřní poštou.

Menu
--