Domů Zboží Od Ramaalf

Větévka jmelí - náramek

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce115 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Ramaalf

Katalogové č.: 11923292
Zobrazení: 146x
Vloženo: 7.11.2020
Počet srdcí: 31x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek je příspěvkem do soutěže in-spirare na téma ¨Plujeme na vánoční vlně...¨ za klub Wire-wrappingu.

Extravagantní náramek z nerezových drátů, nerezových kuliček, třptivých broušených kuliček topazu a bílých říčních perel v různých velikostech je vytvořen náročnou technikou wire wrappingu. Náramek je vytvarován do otevřené elipsy, drží na ruce, nepřetáčí se a nespadne (vyzkoušeno na podobném kousku). Rozměr náramku je 5,5 x 7 cm, obvod náramku je cca 19 cm, je vhodný pro zápěstí s obvodem cca 16-18 cm.

Je ze silného drátu a při běžném nošení se nedeformuje. Všechny konce drátů jsou začištěné aby nikde neškrábaly. Nerez je netečný, stabilní a velmi pevný materiál nepodléhající korozi. Kov nemění svou barvu a proto náramek vydrží dlouho jako nový. Nerezová ocel je materiál vhodný i pro alergiky.

Lidé jsou fascinováni touto rostlinou již od pradávna. Keltskými druidy bylo jmelí považováno za posvátné, protože si drželo svou stále zelenou barvu po celou zimu. Věřili, že vyléčí každou chorobu a funguje i jako protijed, i když je paradoxně jedovaté. V antice sloužilo jmelí i jako kadidlo a vykuřovaly se s ním domy. Dodnes jmelí symbolizuje plodnost a štěstí. V Evropě a Severní Americe jsou populární polibky pod vánočním jmelím, které mají dotyčným přinést štěstí a lásku.[

Menu
--