Domů Zboží Od MOMARA design

Víceřadý náramek - pírko & amazonit

233 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od MOMARA design

Katalogové č.: 9918478
Zobrazení: 95x
Vloženo: 30.9.2018
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Pří výrobě tohoto tohoto třířadého náramku jsem použila zdrsněný amazonit. Minerály jsou navlečeny na modře barvené kůži. 

Užití amazonitu: úspěch, klid, intuice, škodlivé záření, je nazýván „kamenem odvahy a pravdy“, používá se k hledání sebe sama, objevení vlastní pravdy a k překonání strachu, pomáhá svobodně vyjadřovat myšlenky a pocity, stanovit hranice a sebekázeň, používá se k posílení komunikace na všech úrovních. 

Velikost minerálů: 6 mm

Velikost náramku: flexibilní díky řetízkovému zapínání

V případě, že máte požadavek na konkrétní velikost náramku, barvu nebo máte jiné přání, napište mi komentář do poznámky a já pro vás ráda vyrobím náramek na míru. Ideálně prosím o konzultaci před odesláním objednávky. Dostupnost je závislá na stavu zásob materiálu. Snažím se však o co nejrychlější dodání

Pro jedinečnost a přírodních kamenů je každý kus skutečným originálem a není tedy možné vytvořit zcela identickou kopii. Berte tedy, prosím, foto jako ilustrační.

V závislosti na nastavení vašeho monitoru se barevnost může v některých případech lišit.

Všechny údaje o léčivých účincích minerálních kamenů jsou pouze informativního charakteru a nenahrazují léčbu doporučenou lékařem. 

Menu
--