Domů Zboží Od cerna kosice

Víření (Avanturín + Kaneol) - náhrdelník

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce160 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od cerna kosice

Katalogové č.: 8183457
Zobrazení: 375x
Vloženo: 22.1.2017
Počet srdcí: 229x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Jsem ráda, že jste zavítali do mého obchůdku. Vybírejte dle libosti. Šperky dodávám v dárkových krabičkách.

Výrazný autorský cínovaný náhrdelník z pocínovaného drátku bezolovnatým cínem, jemuž dominuje tromlovaný kamínek (Avanturín) zelené barvy a dva korálky Karneolu. Šperk je zdoben vlnkami a kuličkami cínu.

Celý přívěsek měří 3,8 cm na šířku 6,3 cm na výšku (včetně poutka), velikost tromlovaného kamínku Avanturínuu 1,2 x 1,8 x 0,4 cm, korálky Karneolu o průměru 0,4 cm (měřeno v nejširších místech).

Šperk je zavěšen na černé přírodní kůži kruhového průřezu délky 45 cm. Zapínání na karabinku.

Náhrdelník je tvořen technikou tiffany, cínován, patinován, leštěn a na závěr ošetřen antioxidantem.

Použitý cín je bezolovnatý.

Avanturín je známý jako kámen příležitosti nebo také jako nejšťastnější kámen. Projevuje se tím, že přináší bohatství a prosperitu nebo umožňuje zvýšit soutěživost dané osoby. Jeho vítězná energie je skvělým pomocníkem pro zvýšení šancí v jakékoliv situaci - ať už jde o první rande, loterii nebo povýšení v práci. Stačí být jen poblíž tohoto kamene a čerpat z výhod, které přináší.

Avanturín v sobě nese silnou vazbu na Zemi a spiritualitu, poskytuje lepší porozumění přírodě a pomáhá využívat pozitivních přírodních vibrací. Je to i vynikající kámen pro zahrádkáře a domácí kutily. Nošení avanturínu také pomáhá při vystavení elektromagnetickému smogu a před vlivem znečistěného prostředí. Když pověsíte nebo jinak připevníte avanturín ke svému mobilnímu telefonu, bude vás chránit před jeho škodlivým zářením. Avanturín energeticky stimuluje fyzický růst dětí a mladistvých. Pomáhá duševnímu vývoji dítěte a zmírňuje příznaky hyperaktivity.

Avanturín je vhodný pro ty, kteří se potýkají s nemocemi srdce nebo oběhového systému. Pomáhá také při zotavování po operaci nebo nemoci. Kámen stimuluje životodárnou energii celého těla a zvyšuje produktivitu a aktivitu, která pomáhá při fyzické regeneraci. Má však také pozitivní účinky při snižování hladiny cholesterolu a při prevenci před arteriosklerózou nebo srdečním infarktem.

Uklidňující energie proudící z avanturínu pomáhá vyvažovat emocionální aspekty osobnosti a vede k vnitřní harmonii. Uklidňuje nervozitu, hněv, podráždění a pomáhá uvolňovat každodenní stres z hektického životního stylu. Avanturín také zklidňuje emocionální problémy, deprese nebo pesimistické nálady. Stejně tak usnadňuje zlepšování nezdravých vztahů, či pomáhá při smutku a zármutku.

Karneol je stabilizující kámen s vysokou energií. Dodává odvahu, klid, trpělivost, harmonii a schopnost pozitivního pohledu na život. Tiší vztek, žárlivost a závist, rozptyluje deprese a odpuzuje negativný myšlenky. Navozuje klidný spánek, zahání noční můry.

 

Menu
--